AD

Με Gauff η Σάκκαρη στον τελικό

Την Coco Gauff θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ουάσινγκτον η Μαρία Σάκκαρη. Που και πότε θα δείτε τον αγώνα.

Η Gauff επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό του Mubadala Citi DC Open της Liudmila Samsonova με 6-3, 6-3 και μπήκε στον τελικό, όπου την περίμενε η Μαρία Σάκκαρη.

Η 19χρονη Αμερικανίδα, Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα με 3-0 και το διατήρησε έως το τέλος του 1ου σετ, το οποίο έκλεισε στα 9 games. Και στο 2ο σετ έκανε νωρίς το break, “ξέφυγε” με 3-1 και έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε, για να ολοκληρώσει το ματς χωρίς να δεχτεί break. Με δικό της break, το 3ο της στο παιχνίδι, “σφράγισε” τη νίκη της σε 1 ώρα και 42 λεπτά, για να προκριθεί σε ακόμα έναν τελικό.

Αυτός θα είναι ο 5ος τελικός στην καριέρα της Gauff, που έχει κερδίσει τους 3 από τους 4 προηγούμενους. Και οι 3 νίκες της πάντως ήταν σε 250άρια τουρνουά, με τον μοναδικό χαμένο τελικό να είναι στο Roland Garros πέρσι. Σε 500άρι θα παίξει για 1η φορά σε τελικό.

Ο τελικός του Citi Open θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (06/08), στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports6HD.

Θα είναι η 6η συνάντηση της Σάκκαρη με την Gauff, με την Ελληνίδα να έχει πολύ καλή προϊστορία, έχοντας κερδίσει την Αμερικανίδα 4 φορές και έχοντας χάσει μόλις 2 σετ σε αυτά τα 5 πρώτα παιχνίδια τους.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >