AD

Ρόδος: Από πνευμονικό οίδημα πέθανε η 24χρονη Κωνσταντίνα

Απαρηγόρητοι οι γονείς , φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο»στην αγαπημένη τους Κωνσταντίνα από τη Ρόδο ,η οποία απεβίωσε ενώ γιόρταζε με την παρέα της, τα γενέθλιά της και την απόκτηση του πτυχίου της στο πιάνο.

Συντετριμμένοι την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μη μπορώντας να δεχτούν τον ξαφνικό χαμό της. Η αίτια θανάτου της 24χρονης κοπέλας είναι πνευμονικό οίδημα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Ρόδου που έκανε τη νεκροψία στο άψυχο σώμα της κοπέλας, διερευνάται με εργαστηριακές εξετάσεις η αιτία του πνευμονικού οιδήματος.

Η άτυχη κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία της στο πιάνο αλλά και με αφορμή τα γενέθλιά της, όπου θα έκλεινε τα 24 χρόνια ζωής. Οι ευχές και τα χαμόγελα των φίλων της «πάγωσαν»όταν είδαν την αγαπημένη τους Κωνσταντίνα να καταρρέει πάνω στο πιάνο του ξενοδοχείου καθώς έπαιζε τα πλήκτρα και ξεδίπλωνε το ταλέντο της.

«Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί… Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας» λέει  συγγενής της άτυχης 24χρονης.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της,αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα.Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…» καταλήγει η συγγενής της 24χρονης Κωνσταντίνας.

Η παράκληση της οικογένειας :

Η οικογένεια της κοπέλας επιθυμεί αντί κατάθεσης στεφάνων στην κηδεία, να δοθούν χρήματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Η ανακοίνωση της οικογένειας :

«Με βαθειά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης μας Κωνσταντίνας Ροδίτη θα τελεστεί την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων Κοιμητήριο Ρόδου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό KENTPO KOINΩNIKHΣ ΠPONOIAΣ ΠEPIΦEPEIAΣ NOTIOY AIΓAIOY «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

GR5201104610000046154503901

EΘNIKH TPAΠEZA»

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Μουτίδου: «Τρόμαξα λίγο με αυτό που είδα – Ήταν σαν να έκανε διάγνωση στον αέρα»

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για το επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις στον τηλεοπτικό κόσμο. Μετά τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ένας 17χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της δολοφονίας του δημάρχου στη δημόσια εκδήλωση στο Μεξικό

Ένας 17χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της φονικής επίθεσης εναντίον του Κάρλος Μάνσο, δημάρχου της μεξικανικής πόλης Ουρουαπάν, κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΕ: Στο επίκεντρο της Ενεργειακής Ένωσης η Ελλάδα – Συστάσεις της Κομισιόν για απλοποίηση αδειοδοτήσεων

Η ενεργειακή κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2025 χαρακτηρίζεται από πρόοδο σε βασικά κλιματικά και ενεργειακά ορόσημα, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επισημαίνει τη μεγαλύτερη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νίκος Καρβέλας για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή-συνθέτη: «Κάθε φορά που τον ακούω να τραγουδάει με πιάνουν τα γέλια, πιο χάλια φωνή δεν υπάρχει»

Μία μακροσκελή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας στις Rainbow Mermaids και τη διαδικτυακή τους εκπομπή στο YouTube. Ο μουσικοσυνθέτης των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χιλιάδες γράμματα και δώρα λαμβάνει ο Σαρκοζί στη φυλακή – «Το τέλος της ιστορίας δεν έχει γραφτεί ακόμη»

Εκατοντάδες γράμματα, δώρα, ακόμα και… χρήματα λαμβάνει καθημερινά από θαυμαστές και οπαδούς του, ο Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή του Παρισιού, όπου εκτίει πενταετή κάθειρξη. Το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σέρρες: Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την καταγγελία Σούντγκρεν και τη μήνυση του Πανσερραϊκού

Προκαταρκτική έρευνα διεξάγει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών, μετά την καταγγελία του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Σούντγκρεν για χειραγωγημένα παιχνίδια στα περυσινά πλέι – άουτ της Σούπερ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >