AD

«Εκδίκηση για τον Μιχάλη» | Ραντεβού των χούλιγκαν της ΑΕΚ για επιθέσεις σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Οι χούλιγκαν της Ένωσης, μέσω social media, καλούν τους συνοπαδούς τους να βγουν στους δρόμους σήμερα στις 19:30 και να χτυπήσουν φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα βρίσκονται έξω για το ματς με τη Μαρσέιγ.

 

Οργή επικρατεί στους οπαδούς της ΑΕΚ μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ύστερα από επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από την OPAP Arena.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» βοήθησαν τους Κροάτες να οργανώσουν την επίθεσή τους, ενώ οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Σε ανάρτηση σελίδας οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ, το κάλεσμα αναφέρει:
«Σήμερα ζητάμε από όλους τους ΑΕΚτζήδες των βορείων Προαστίων να βγουν σε παρέες στους δρόμους και να ψάχνουν βάζελους που πηγαίνουν στο ματς. Κατά τις 19:30 όλοι να είμαστε στα Πατήσια όπου είναι οι περισσότεροι βάζελοι καθώς και Μαρούσι. ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ»

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινά η «πορτοκαλί» επέλαση – Αφρικανική σκόνη σκεπάζει ολόκληρη τη χώρα και φέρνει υψηλές θερμοκρασίες

Αφόρητη αναμένεται από σήμερα (16.05.2024) η κατάσταση στη χώρα μας, καθώς έρχονται αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες που θα δημιουργήσουν έναν αποπνικτικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το αγόρι με την πίπα | Ο ιδιαίτερος πίνακας του Picasso με την αντίθεση αρρενωπού-θηλυκού στοιχείου

Πολλοί κριτικοί τέχνης έχουν δηλώσει ότι η υψηλή τιμή πώλησης του έργου έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το όνομα του καλλιτέχνη παρά με την αξία ή την ιστορική σημασία του πίνακα.Στις 5 Μαΐου 2004 ο πίνακας πωλήθηκε για 104.168.000 δολάρια ΗΠΑ στη δημοπρασία του Sotheby`s στη Νέα Υόρκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >