AD

Nίκος Γκάλης | Σε 14 λέξεις, τα είπε όλα για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα είπε όλα.

Ο Νίκος Γκάλης σχολίασε τα όσα τραγικά έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (07.08) στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους χούλιγκαν, τονίζοντας ότι η αθλητική αντιπαλότητα δεν θα πρέπει να γεννά εγκληματικές ενέργειες.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θέλησε να ευχαριστήσει την Αρμάνι Μιλάνο, που τον αποθέωσε για την βράβευσή του στο ΟΑΚΑ πριν από φιλικό αγώνα της εθνικής μας με τη Σλοβενία, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και ένα μικρό σχόλιο για τα όσα τραγικά έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (07.08) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Η αθλητική αντιπαλότητα γεννά μόνο σεβασμό και μακροχρόνιες φιλίες, όχι βία και εγκληματικές ενέργειες. Ευχαριστώ φίλοι μου στο Μιλάνο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάσκετ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >