AD

Κάτια Νικολαΐδου για Οδυσσέα Σταμούλη | «Ο άνδρας μου αποφάσισε να φύγει όταν έμαθε ότι έχω καρκίνο»

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και για την απόφασή του συζύγου της, Οδυσσέα Σταμούλη να μην της σταθεί στο γολγοθά που πέρασε, είχε μιλήσει η Κάτια Νικολαΐδου. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού που έχασε χθες το παιδί του τόσο άδικα. 

Πριν κάποια χρόνια, η τότε σύζυγος του Οδυσσέα Σταμούλη,  Κάτια Νικολαΐδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Θοδωρή Αθερίδη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Ήμουν 7 ώρες  διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα «τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο». Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ…. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει… Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι…».

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο tweet της Σπυροπούλου

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΛΙΝΥΑΕ: Οι επιπτώσεις στην υγεία από έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες

Με απλά και κατανοητά γραφήματα το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία – ΕΛΙΝΥΑΕ, δίνει τις απαραίτητες οδηγίες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Τo επεισόδιο στη Βεγγάζη δεν στρέφεται κατά της Ελλάδας» – Μήνυμα Χαφτάρ μέσω του γιου του

Στον απόηχο της απόφασης του καθεστώτος Χαφτάρ να κηρύξει ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τη Βεγγάζη, ο Κανάκης Μανδαλιός, εμβληματική μορφή του Ελληνισμού της Βεγγάζης,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ υπόσχεται μείωση δασμών στις αφρικανικές χώρες – Ο πρόεδρος της Γκαμπόν τον κάλεσε να επενδύσει στη χώρα του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «κάποια στιγμή» θα ταξιδέψει στην Αφρική, υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τους ηγέτες πέντε αφρικανικών χωρών. Σε αυτή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γαλλία: Αυτοκτόνησε ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον παιδεραστή χειρουργό Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ

Ο Γάλλος δικηγόρος Μαξίμ Τεσιέρ, που είχε υπερασπιστεί τον διαβόητο παιδεραστή γιατρό Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ στη δίκη του, η οποία ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαΐου, πέθανε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα – Ωρωπός: 210 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες, δημιουργούν ασπίδες προστασίας για τα σπίτια

Με 210 πυροσβέστες, 11 ομάδες ΕΜΟΔΕ και 51 οχήματα δίνει αυτή την ώρα μάχη η Πυροσβεστική στην πυρκαγιά στον Ωρωπό, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >