AD

Πιο διάσημο ζευγάρι ήταν ασυγκράτητο σε παραλία της Μυκόνου

Δεν τους ένοιαξαν τα αδιάκριτα βλέμματα

Ζουν έναν όμορφο έρωτα και αποφάσισαν φέτος να περάσουν λίγες ημέρες στην Μύκονο για να απολαύσουν τις ομορφιές της Ελλάδος, δίπλα από τη θάλασσα και στα γραφικά σοκάκια του νησιού αδιαφορώντας για τους φωτογράφους και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτό το ζευγάρι ζει στο φουλ τον έρωτα του στην Μύκονο

Η διάσημη Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta και ο Ιταλός ηθοποιός Simone Susinna είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό και δεν το κρύβουν! Το νέο ζευγάρι της διεθνούς showbiz παραθερίζει στην Μύκονο και ήταν ασυγκράτητο σε εξόρμησή του σε κοσμική πλαζ του νησιού.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος πρωταγωνιστής των ταινιών “365 Μέρες” επέλεξαν την παραλία της Αγίας Άννας για να κάνουν τις βουτιές τους. Αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν στραφεί πάνω τους, οι δυο τους μπήκαν χεράκι-χεράκι στην θάλασσα και ήταν όλο αγκαλιές, φιλιά και παιχνιδάκια μέσα στο νερό.

Βεβαίως, και από μόνη της η 30χρονη Anitta ήταν… talk of the beach, καθώς φορούσε ένα λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι. Όσο για τον 29χρονο Susinna, τρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό με το αγαλματένιο κορμί του, αλλά εκείνος είχε μάτια μόνο για την αγαπημένη του!

Ποιος είναι o Simone Susinna

O Simone Susinna είναι γνωστό μοντέλο και ηθοποιός. Είναι 28 ετών και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία “365 Μέρες 2”. Η καριέρα του στο μόντελινγκ στην Ιταλία μετράει πολλά χρόνια, ωστόσο το ταλέντο του στην υποκριτική ανθίζει τα τελευταία χρόνια.

Πρώτη του επαφή με την τηλεόραση ήταν το 2017 στο reality show “The Island Of The Famous”

 

Πηγή

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >