AD

Καταιγισμός αρνητικών σχολίων για την Σούπερ Κική

Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η Super Κική, μετά την αναφορά που έκανε στον Σταύρο Ξαρχάκο, έχοντας προκαλέσει «κύμα» αντιδράσεων.

Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για τον Έλληνα συνθέτη εκνεύρισε πολλούς, μεταξύ των οποίων και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός αναδημοσίευσε τα όσα είπε η instagrammer σε βίντεό της στο YouTube και άφησε ενα εικονίδιο εμετού σαν σχόλιο, δίπλα από το όνομα της Super Κικής.

Έγραψε ακόμη: «Αυτά είπε η influencer με δικό της κανάλι στο Youtube. Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά…”»

Η ανάρτησή της

palaiologou38983

Όσα είπε η Super Κική
Η instagrammer και YouTuber περιέγραψε σε ένα βίντεο, όσα συνέβησαν μια μέρα που δούλευε στο σέρβις μαγαζιού, όπου εμφανιζόταν ο συνθέτης. «Ούτε που ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, περίμενα να βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικά, είπε, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού την είχαν ενημερώσει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο συνθέτης, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια [με τα χέρια του] και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”» είπε αρχικά.

«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε τέλος η Super Κική.

Οι αντιδράσεις στο Twitter
Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο YouTube, η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, συγκέντρωσε «κύμα» από αρνητικά σχόλια, για την αναφορά της σε έναν από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας μας.

Στο Twitter γράφουν: «Αποθέωση του τίποτα. Ινφλουένσερ, με “άποψη”, για όλα», «Μόνη σου γίνεσαι ρεζίλι», «Δεν την έκανε ο Μέγας Ξαρχάκος. Ανέκαθεν είναι ρεζίλι των σκυλιών».

Δείτε περισσότερα

kiki93

κικι399

superkiki3

kiki903

 

kiki89
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οι πρώτες εικόνες από την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον

Εντυπωσιακές είναι οι νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια», που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά από το περιοδικό Empire. Ο Οδυσσέας στην ταινία θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε Αθήνα, Φιλοθέη και Χαλάνδρι την Κυριακή λόγω της επίσκεψης Ζελένσκι

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, την Φιλοθέη και το Χαλάνδρι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω της επίσκεψης του προέδρου της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπλόκο Βελγίου στο σχέδιο απόδοσης ρωσικών κεφαλαίων στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί με «σοβαρά αντίποινα»

Η ένταση γύρω από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται στο Βέλγιο κλιμακώνεται, καθώς η Μόσχα εντείνει τις απειλές κατά των Βρυξελλών και ηΕυρωπαϊκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμψη Χόλιγουντ στο Βατικανό: O Πάπας συναντήθηκε με Μπελούτσι, Μπλάνσετ κι άλλους σταρς – «Η εποχή μας σας χρειάζεται»

Ο Πάπας Λέων ο ΙΔ’ έκανε δεκτούς, το Σάββατο (15/11) στο Βατικανό, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κακκαβά έκαναν πρεμιέρα στο «Εδώ Tv» – «Δεν κατάφερες να με ξεφορτωθείς τηλεοπτικά»

Για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα με το νέο “Εδώ Tv” στο πρόγραμμα του OPEN, το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >