AD

Linda Evangelista : Θέλω ρυτίδες -αλλά κάνω μπότοξ στο μέτωπό μου, οπότε είμαι υποκρίτρια- αλλά θέλω να γεράσω

To εντυπωσιακό top model που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90, μιλά ανοικτά για τη γήρανση στα 58 της μετά το ατύχημα που την παραμόρφωσε.

 Super model of 90s: Οι σέξι βασίλισσες της πασαρέλας. Οι Big Six, όπως ονομάστηκαν, ήταν οι βασίλισσες της δεκαετίας του ’90:  Christy Turlington, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford και Linda Evangelista.

Tyra Banks, Linda Evangelista, George Michael and Eva Herzigova, Beverly Peele pose during the "Too Funky" video shoot circa 1992 in Paris, France.

“Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα, είπε κάποτε ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του `90” είπε κάποτε η εντυπωσιακή Linda.

`Ενα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του `90, με απίστευτο  σεξαπίλ της, άψογες αναλογίες προσώπου και σώματος. Πρωταγωνίστησε σε περισσότερα από  600 εξώφυλλα περιοδικών. Ξεκίνησε  να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ από τα 16 της χρόνια-, ενώ πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Linda Evangelista

Θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών και έχει εμφανιστεί σε πάνω από 700 εξώφυλλα περιοδικών. Είναι κυρίως γνωστή ως η μακροχρόνια “μούσα“του φωτογράφου Steven Meisel. 

Η καριέρα της Evangelista στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1984 όταν υπέγραψε με το Elite Model Management αφού μετακόμισε από την πατρίδα της τον Καναδά στη Νέα Υόρκη. Μετά από πρόταση του φωτογράφου Peter Lindbergh, η Evangelista έκοψε τα μαλλιά της κοντά το 1988. Το κούρεμα, με το παρατσούκλι “The Linda”, όχι μόνο πυροδότησε πολλά αντίγραφα σε όλο τον κόσμο, αλλά ωφέλησε επίσης την καριέρα της Evangelista και βοήθησε στην έναρξη της εποχής του supermodel.

Linda Evangelista - Biography | HELLO!

Περιγράφεται ως “χαμαιλέοντας“της βιομηχανίας της μόδας,και ως βασικό πρόσωπο ανάμεσα στα πέντε σούπερ μόντελ.  Η Evangelista ήταν μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και σε όλη τη δεκαετία του 1990.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους της, η Evangelista επέλεξε να μην διαφοροποιηθεί σε άλλα εγχειρήματα εκτός του μόντελινγκ. Αποσύρθηκε από την καριέρα της το 1998 και επανήλθε τρία χρόνια αργότερα, αυτή τη φορά δουλεύοντας μόνο σποραδικά. Τα επιτεύγματά της ως μοντέλο την οδήγησαν στο να την ψηφίσουν ως «Το καλύτερο σούπερ μόντελ όλων των εποχών» από τους τηλεθεατές του τηλεοπτικού σόου.

George Michael and Linda Evangelista during the "Too Funky" video shoot circa 1992 in Paris, France.

Fashion designer Karl Lagerfeld poses backstage with models Karen Mulder, Carla Bruni, Nadja Auermann, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia...

Η πρώην βασίλισσα της πασαρέλας, μπορεί να είχε αφήσει πίσω το μόντελινγκ και σήμερα να δηλώνει ότι:

Θέλω ρυτίδες -αλλά κάνω μπότοξ στο μέτωπό μου, οπότε είμαι υποκρίτρια- αλλά θέλω να γεράσω”, όμως  επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο συμμετέχοντας στη νέα σειρά “The Supermodels” όπου ενώνει ξανά δυνάμεις με τα θρυλικά top models των 90’s , Naomi Campbell, Cindy Crawford και Christy Turlington.

Mε αφορμή την αναμενόμενη προβολή της σειράς, η Linda μίλησε στη βρετανική Vogue, όπου επέδειξε το πολύ αδύνατο σώμα της και αποκάλυψε ότι η κακή πλαστική χειρουργική επέμβαση την άφησε “παραμορφωμένη.”

Η Linda Evangelista μοιράζεται την άποψή της σχετικά με τη γήρανση και τις θεραπείες που εξακολουθεί να κάνει μετά το ατύχημα με το CoolSculpting, το οποίο, όπως λέει, άφησε το σώμα της “βάναυσα παραμορφωμένο” πριν από έξι χρόνια.

Το 58χρονο μοντέλο  παραδέχτηκε ότι “ποτέ δεν την πείραξε η γήρανση”, επειδή η γήρανση “μας οδηγεί εκεί που θέλουμε να είμαστε, και αυτό για μένα είναι μια μακρά ζωή.” Θέλει επίσης να “μείνει εδώ” για να δει τον 16χρονο γιο της Augustin (τον οποίο αναφέρει ως “Augie”) “να μεγαλώνει και να γίνεται ένας καλός νέος άνδρας.

Θέλω ρυτίδες -αλλά κάνω μπότοξ στο μέτωπό μου, οπότε είμαι υποκρίτρια- αλλά θέλω να γεράσω”, μοιράστηκε το supermodel στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά, Naomi, Cindy και Christy.

 

Kim Kardashian, Kim Jones and Linda Evangalista at the Front Row of the Fendi Spring 2023 fashion show at the Hammerstein Ballroom on September 9th,...

Η εξομολόγηση της Evangelista μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για κάποιους.

Τον Φεβρουάριο του 2022, το μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στο PEOPLE για τον συναισθηματικό και σωματικό πόνο που σχετίζεται με την εφιαλτική εμπειρία της με το CoolSculpting, το οποίο προωθείται ως μη επεμβατική εναλλακτική της λιποαναρρόφησης. Η ίδια διευθέτησε την αγωγή της με τη μητρική εταιρεία του CoolSculpting αργότερα το ίδιο έτος.

Από αυτό, η Evangelista διαγνώστηκε με παράδοξη υπερπλασία του λίπους (PAH) – μια σπάνια παρενέργεια του CoolSculpting, όπου η διαδικασία κατάψυξης προκαλεί την πάχυνση και την επέκταση του προσβεβλημένου λιπώδους ιστού. Έζησε μια ζωή απομονωμένη μετά το τραυματικό περιστατικό.

“Δεν μπορούσα να ζήσω άλλο με αυτό”, δήλωσε η Evangelista στη Vogue για τα επακόλουθα της διαδικασίας. “Ήθελα να βγω έξω.”

Τον Αύγουστο του 2022, η Evangelista έγινε το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue και το πήρε ως ευκαιρία για να μιλήσει για την επιστροφή της.

“Μου λείπει τόσο πολύ η δουλειά μου, αλλά ειλικρινά, τι μπορώ να κάνω; Δεν θα είναι εύκολο”, είχε δηλώσει η Evangelista στο πρακτορείο.

Δεν πρόκειται να με δείτε με μαγιό, αυτό είναι σίγουρο”, συνέχισε. “Θα είναι δύσκολο να βρω δουλειές με πράγματα που προεξέχουν από μένα- χωρίς ρετούς, ή να στριμώχνω πράγματα, ή να κολλάω με ταινία, ή να συμπιέζω ή να ξεγελάω…” είχε πει τότε.

Μπορεί η Linda Evangelista για κάποιους  να φαίνεται αρκετά αλλαγμένη ή ακόμα και παραμορφωμένη, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο. Τop models σαν αυτά της δεκαετίας του 90 δεν ξαναγεννιούνται!

Steven Meisel and Linda Evangelista attend a Fashion Party during Paris Fashion Week in the 1990s in Paris, France.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι σε Ευρώπη και ΗΠΑ φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και μοιράστηκαν τα στοιχεία της κάρτας τους και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με ένα τεράστιο δίκτυο e-shop καταστημάτων που έχουν ως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Nafea Faa Ipoipo | Ο διάσημος πίνακας του Paul Gauguin που πωλήθηκε για 210 εκατομμύρια δολάρια

Nafea Faa Ipoipo (Πότε θα παντρευτείς)- ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα έργα τέχνης που δημιούργησε ο Paul Gauguin το 1892- είναι ανάμεσα στους πέντε πίνακες που δημοπρατήθηκαν ποτέ σε υψηλότερη τιμή. Ο διάσημος ζωγράφος έφυγε από τη ζωή, σαν σήμερα, 121 χρόνια πριν.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Roberto Rossellini & Ingrid Bergman| | Η θυελλώδης σχέση που καταγγέλθηκε από την Καθολική Εκκλησία & τη Γερουσία των ΗΠΑ

Με αφορμή τα 118 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου σκηνοθέτη στις γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1906, μια αναδρομή στην πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χολιγουντιανή σταρ, Ingrid Bergman.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλίσα Σμίντ | Πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η «πιο σέξι αθλήτρια» στον κόσμο

Η Αλίσα Σμίντ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Παρίσι. Η Γερμανίδα αθλήτρια του στίβου, η οποία εδώ και χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους θαυμαστές της και τις ιστοσελίδες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >