AD

Προβλέψεις του Νοστράδαμου 2023| Γ` Παγκόσμιος Πόλεμος, προσγείωση στον Άρη, ουράνια φωτιά και πολλά άλλα

Ο Γάλλος μυστικιστής αστρολόγος έγραψε 6.338 προφητείες, συμπεριλαμβανομένου του πότε, πού και πώς θα τελειώσει δραματικά ο κόσμος μας.

 

Ο Michel de Nostradame, γνωστός ως “Νοστράδαμος”, ήταν Γάλλος αστρολόγος, γιατρός και φημισμένος, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για το βιβλίο του “Les Propheties” to oποίο είναι συλλογή από 942 ποιητικά τετράστιχα που φέρεται να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. Η πρώτη έκδοση του βιβλίου δημοσιεύτηκε το 1955.

Οι προβλέψεις του ήταν αρκετά ακριβείς όλα αυτά τα χρόνια και οι περισσότερες από αυτές ήταν αρκετά αρνητικές. Προέβλεψε ακόμη και μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία, όπως πολέμους, βυθίσματα, δολοφονίες εισβολής και μάχες.

Ο προφήτης προέβλεψε την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τη Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου, τη δολοφονία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ John F Kennedy και τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, για να αναφέρουμε μερικές.

Ωστόσο, οι προβλέψεις δεν έχουν τελειώσει και λέγεται ότι φτάνουν στο έτος 3797. Παρόλο που είναι εξαιρετικά τρομακτικό να γνωρίζουμε όλα όσα πρόκειται να συμβούν, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το να γνωρίζουμε αυτό είναι κάτι που μας ενδιαφέρει όλους. Έτσι, καθώς οδεύουμε προς την επόμενη χρονιά, το ερώτημα είναι – ποιες είναι οι προβλέψεις που έκανε ο Νοστράδαμος για το έτος 2023;

Ο Γάλλος μυστικιστής αστρολόγος έγραψε 6.338 προφητείες, συμπεριλαμβανομένου του πότε, πού και πώς θα τελειώσει δραματικά ο κόσμος μας.

Να τι ερμήνευσαν οι πιστοί του Νοστράδαμου για το 2023:

Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Νοστράδαμος έγραψε: «Επτά μήνες ο Μεγάλος Πόλεμος, άνθρωποι νεκροί από κακίες».

Αυτό έχει προβλεφθεί καθώς η σύγκρουση στην Ουκρανία που προκλήθηκε από τη ρωσική εισβολή μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ή θα μπορούσε να αναφέρεται στη συνεχιζόμενη σύγκρουση στη Νοτιοανατολική Ασία μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν που απειλεί να παρασύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε έναν τρομακτικό πυρηνικό πόλεμος.

Η γαλλική πόλη της Ρουέν φαίνεται περίεργα να ξεφεύγει από τη μάχη στην τρομακτική πρόβλεψη.

“Ρουέν, ο Εβρέ δεν θα πέσει στον Βασιλιά”, έγραψε ο Νοστράδαμος.

Προσεδάφιση στον Άρη

Ο Γάλλος μυστικιστής αναφέρθηκε κρυπτικά σε ένα “φως στον Άρη που πέφτει”, υποδηλώνοντας ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν ενδεχομένως να επισκεφθούν τον Κόκκινο Πλανήτη το 2023 ή σε κάποιο διαστημόπλοιο.

Ο Έλον Μασκ έχει προτείνει ότι οι άνθρωποι θα προσγειωθείτε στον Άρη μέχρι το 2029.

Νέος Πάπας

Το 2023 προέβλεψε  ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο τελευταίος αληθινός Πάπας και ότι ο επόμενος Πάπας θα δημιουργήσει ένα σκάνδαλο.

Έγραψε: «Στην τελική δίωξη της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα υπάρχει ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο οποίος θα θρέψει το ποίμνιό του μέσα σε πολλές θλίψεις, μετά τις οποίες η επτά λοφώδης πόλη θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους. Το τέλος.”

Ουράνια Πυρκαγιά

Ο Γάλλος μύστης προέβλεψε μια “Ουράνια φωτιά στο Βασιλικό οικοδόμημα”.

Αυτό έχει ερμηνευτεί ως υποδηλώνοντας ότι από τις στάχτες του πολιτισμού θα αναδυθεί μια νέα παγκόσμια τάξη.

Άλλοι οπαδοί του Νοστράδαμου πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να αναφέρεται στο ” τέλος των καιρών” ή η αρχή μιας νέας παγκόσμιας τάξης.

Η τελική πρόβλεψη του Νοστράδαμου για το 2023 μίλησε για τη νέα συμμαχία δύο μεγάλων δυνάμεων που θα ενωθούν. Η νέα ευθυγράμμιση θα είναι δυνητικά μεταξύ ενός ισχυρού άνδρα και ενός αδύναμου ή ακόμα και προβλήματα

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι σε Ευρώπη και ΗΠΑ φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και μοιράστηκαν τα στοιχεία της κάρτας τους και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με ένα τεράστιο δίκτυο e-shop καταστημάτων που έχουν ως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Nafea Faa Ipoipo | Ο διάσημος πίνακας του Paul Gauguin που πωλήθηκε για 210 εκατομμύρια δολάρια

Nafea Faa Ipoipo (Πότε θα παντρευτείς)- ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα έργα τέχνης που δημιούργησε ο Paul Gauguin το 1892- είναι ανάμεσα στους πέντε πίνακες που δημοπρατήθηκαν ποτέ σε υψηλότερη τιμή. Ο διάσημος ζωγράφος έφυγε από τη ζωή, σαν σήμερα, 121 χρόνια πριν.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Roberto Rossellini & Ingrid Bergman| | Η θυελλώδης σχέση που καταγγέλθηκε από την Καθολική Εκκλησία & τη Γερουσία των ΗΠΑ

Με αφορμή τα 118 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου σκηνοθέτη στις γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1906, μια αναδρομή στην πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χολιγουντιανή σταρ, Ingrid Bergman.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλίσα Σμίντ | Πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η «πιο σέξι αθλήτρια» στον κόσμο

Η Αλίσα Σμίντ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Παρίσι. Η Γερμανίδα αθλήτρια του στίβου, η οποία εδώ και χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους θαυμαστές της και τις ιστοσελίδες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >