AD

«Η Παναγία η Παντάνασσα με έσωσε, το λέω και ανατριχιάζω, μου έρχεται να κλαίω. Ευχαριστώ»

Η Παναγιά Παντάνασσα, που γιορτάζει αύριο, Τρίτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, έκανε το θαύμα της και έσωσε μία άρρωστη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά της, από μικρή ηλικία.

Ειδικότερα, η Χρυσούλα Αλεξίδου, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη, ήρθαν από τη Γερμανία για να κάνουν Παράκληση και να ευχαριστήσουν την Παναγία Παντάνασσα.

Όπως εξομολογείται η τυχερή γυναίκα: «Από τα 16 μου χρόνια έχω φύσημα στην καρδιά, δυο φορές έχω μπει στο νοσοκομείο, μου δίνανε πάντα φάρμακα. Έχω κάνει δυο μπαλονάκια και κάθε έξι μήνες έπρεπε να πηγαίνω σε κάποια καρδιολογική για να δούνε πώς είμαι, έπαιρνα χάπια και τώρα στα 29, οι γιατροί μου με προγραμμάτισαν επειγόντως για εγχείρηση.

 

Τα ξαδέλφιά μου, μου μίλησαν για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας κι έτσι ήρθα ειδικά από την Γερμανία πριν από ένα μήνα για να προσκυνήσω την εικόνα της Παναγίας της Παντάνασσας, εν τω μεταξύ άφησα εκεί και δυο φωτογραφίες, του παιδιού μου και τη δική μου.

Όταν φύγαμε με το καλό και πήγαμε στην Γερμανία, 8 Αυγούστου έπρεπε να κάνω εγχείρηση και μου εμφανίζεται η Παναγία, την παραμονή, την Παρασκευή, πριν πάω ακόμα στον γιατρό και μου λέει ότι ήμουνα σε ένα νοσοκομείο μέσα και με καθησυχάζει «μή φοβάσαι παιδί μου εγώ θα σε κάνω καλά».

 

Η Παναγιά Παντάνασσα θεράπευσε την άρρωστη γυναίκα

Ήταν 4 γιατροί γύρω μου που με προετοίμαζαν να κάνω εγχείρηση καρδιάς… Μόλις είδα το όνειρο και μετά μου ήρθε για τρεις μέρες αίμα και μετά από εκεί και πέρα την Τετάρτη 8 Αυγούστου που ήταν προγραμματισμένο να πάω στον γιατρό, μου είπε ότι είμαι απολύτως καλά!

 

Το φύσημα της καρδιάς δεν ακούγεται, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω χάπια ποτέ στη ζωή μου, ότι είμαι πολύ καλά! Δεν το πίστευα. Ξαναπήγα στην γιατρό πού με παρακολουθεί και μου επιβεβαίωσε ότι είμαι υγιής. Αυτό κι’ αν είναι θαύμα. Μάλιστα με την γιατρό μου στην Γερμανία εδώ και 4 χρόνια πού με παρακολουθεί είμαστε φίλες.

Το θαύμα της Παναγιάς Παντάνασσας

Μου λέει αυτό που συνέβη με σένα δεν μπορώ να το πιστέψω, γιατί πήγαινα σχεδόν κάθε εβδομάδα, κάθε δυο εβδομάδες με τα χάπια, είχα πάθει μόλυνση του αίματος και με παρακολουθούσε η ίδια η γιατρός πάλι και όταν με είδε αυτή τη φορά μου λέει «είσαι πολύ καλά, το καρδιογράφημα είναι άριστο, φύσημα καρδιάς ούτε καν ακούγεται, τίποτα» και η γιατρός μου όπως ήτανε τα χαρτιά μου τα έσκισε λέγοντας ότι δεν τα χρειάζομαι πιά. Και συνέχισε «πήγαινε σε όποιον καρδιολόγο θέλεις και πές ότι είσαι άρρωστη, κανένας δεν θα σου δώσει χάπια, είσαι υγιέστατη» το λέω και ανατριχιάζω, μου έρχεται να κλαίω. Ευχαριστώ Παναγία μου».

Παναγιά Παντάνασσα θαύμα

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία: Η ανάλυση του μαύρου κουτιού από τη συντριβή αεροσκάφους στη Γεωργία θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιάσαρ Γκιουλέρ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες για να εξαχθούν τα αρχικά συμπεράσματα και να αναλυθεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργιάδης: Η έλλειψη νοσηλευτών το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΕΣΥ

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που απασχολούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), τονίζοντας την «έλλειψη νοσηλευτών ως το μεγαλύτερο πρόβλημα» κατά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ψηφιακό ευρώ: Πιλοτική εφαρμογή από το 2027, πλήρης κυκλοφορία το 2029

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) προχωρά συστηματικά στην τεχνική προετοιμασία για το ψηφιακό ευρώ, όπως τόνισε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Piero Cipollone, μέλος του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βορίζια: Σε κατ` οίκον περιορισμό ο 23χρονος, αναζητείται ο ηθικός αυτουργός και ο κατασκευαστής της βόμβας – Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αύριο στο Ηράκλειο

Δεν συμφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας αν ο 23χρονος τοποθέτησε την βόμβα που αναζωπύρωσε τη βεντέτα, η οποία κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους στα Βορίζια.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >