AD

Γαμπρός ζήτησε διαζύγιο μέσα σε 24 ώρες και δεν φαντάζεστε τον λόγο

«Τη νύχτα του γάμου είχαμε βγει και όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δυστυχώς…»

Ένα εξοργιστικό γεγονός αποκάλυψε μία χωρισμένη νύφη στην διαδικτυακή, ραδιοφωνική εκπομπή της ραδιοφωνικής παραγωγού Άμπι Τσάτφιλντ. Ενώ, σε τραγωδία μετατράπηκε ένας γάμος, στο Σάο Πάολο, όταν 30χρονη έγκυος νύφη ξεψύχησε πριν προλάβει να ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης με τον σύντροφό της.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Ρέιτσελ και είναι από το Σίδνεϊ, ο γαμπρός της ζήτησε διαζύγιο σε λιγότερο από 24 ώρες από τον γάμο τους, επειδή αρνήθηκε να κάνουν σ@ξ την πρώτη νύχτα του γάμου. Η Ρέιτσελ πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή επειδή είχαν ως θέμα “Ποια είναι η μικρότερη σε διάρκεια σχέση σου;”.

«Τη νύχτα του γάμου είχαμε βγει και όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δυστυχώς…»

«Ήμουν παντρεμένη για λιγότερες από 24 ώρες, όταν ο σύζυγός μου, ζήτησε διαζύγιο και χωρίσαμε δύο εβδομάδες μετά» είπε αρχικά η γυναίκα. Ενώ εξήγησε πως το βράδυ του γάμου είχαν βγει και γυρνώντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, εκείνη αρνήθηκε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

«Τη νύχτα του γάμου είχαμε βγει και όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δυστυχώς δεν του έδωσα αυτό που ήθελε»περιέγραψε αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Σε ερώτηση ενός εκ των συμμετεχόντων της εκπομπής, για το εάν είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις πριν παντρευτούν, η Ρέιτσελ διευκρίνισε πως «Είχαμε κάνει ήδη σεξ, ήμασταν ήδη μαζί. Ήμασταν κουρασμένοι και δεν ήθελα να κάνω και την επόμενη ημέρα ήθελε διαζύγιο». Στο τέλος δήλωσε πως η όλη διαδικασία την άφησε στεναχωρήμενη αλλά και ανακουφισμένη, καθώς θα προέκυπταν άλλα προβλήματα στη συνέχεια.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο προφίλ που έχει η εκπομπή στο TikTok, έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών της πλατφόρμας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές.

 

πηγή

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Τέμπη»: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα για την πυρασφάλεια της μοιραίας αμαξοστοιχίας – Στον Άρειο Πάγο τα στοιχεία για τους επτά γραμματείς του υπ. Μεταφορών

Στον εφέτη ανακριτή απέστειλε ο Εθνικός Οργανισμός Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών το πόρισμα του γερμανικού εργαστηρίου που αφορά την πυρασφάλεια των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας υπενθυμίζει σε γονείς και φοιτητές τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ενοικιαστών

Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των ενοικιαστών υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σε γονείς και φοιτητές ενόψει της σύναψης νέων μισθωτηρίων.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον γενικό διευθυντή του Ταμείου για την Ανάπτυξη και Ανασυγκρότηση της Λιβύης

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του Ταμείου για την Ανάπτυξη και Ανασυγκρότηση της Λιβύης, Μπελκασίμ Χαφτάρ, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ραφαέλ Γκρόσι: Ο κόσμος μπορεί σύντομα να έχει 25 πυρηνικές δυνάμεις

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), Ραφαέλ Γκρόσι, προειδοποίησε για τον κίνδυνο ενός κόσμου με έως και 25 χώρες που διαθέτουν πυρηνικά όπλα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >