AD

Ο Φοίβος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που σήμερα είναι drag queen

Ο Μανώλης Θεοδωράκης, ο οποίος είχε παίξει σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, «Κωνσταντίνου και Ελένης», και υποδυόταν τον Φοίβο, σήμερα είναι η γνωστή drag queen με το καλλιτεχνικό όνομα Mary Sunshine. Ο ίδιος έκανε γνωστή τη συμμετοχή του στη σειρά με ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντώντας σε ένα σχόλιο που του τέθηκε.

Ο Φοίβος, εμφανίζεται στο πασχαλινό επεισόδιο όπου η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη) αποφασίζει να περάσει τις μέρες αυτές με έναν συνάδελφό της που είναι μικρότερος ηλικιακά.

Αν και η σειρά συνεχίζει να προβάλλεται καθημερινά στο κανάλι του ANT1, δύσκολα θα γινόταν αντιληπτό ότι ο Μανώλης Θεοδωράκης και η Mary Sunshine είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ο Μανώλης Θεοδωράκης πλέον, ως Mary Sunshine κάνει drag μακιγιάζ και συμμετέχει σε show.

«Έχω λάβει πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα, Κωνσταντίνου και Ελένης και είσαι η μόνη που θυμάται το όνομα “Φοίβος”. Το μαλλί μου καρφάκι ήταν τέλειο, τύπου… σκούπα», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ενώ αναπαρήγαγε και το σχετικό απόσπασμα από την σκηνή του στη σειρά.

Δείτε το βίντεο

@mary_sunshine Απάντηση στον χρήστη @mfvas3 ♬ πρωτότυπος ήχος – Mary Sunshine

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >