AD

 7 σεξουαλικά μυστικά που μοιράζονται οι γυναίκες με τις κολλητές τους

Το να κρατάς τις ερωτικές σου επιδόσεις και εμπειρίες για τον εαυτό σου ανήκει στο παρελθόν, καθώς οι γυναίκες ομολογούν ότι λατρεύουν να αναλύουν και να συζητούν τις πιο προσωπικές τους στιγμές με τις κολλητές τους.

 

Πρόσφατη δημοσκόπηση εντόπισε εκείνα τα 7 θέματα που αποκλείεται να μην γίνουν αντικείμενο σχολιασμού ανάμεσα σε σεξουαλικά ενεργές γυναίκες.

Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από τη VictoriaMilan, 8407 γυναίκες μέλη της από 21 χώρες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το ποια στοιχεία «καταγράφουν» κατά τη διάρκεια του σεξ με σκοπό να τα κουβεντιάσουν αργότερα με τις φίλες τους. Κύριοι, να είστε σίγουροι ότι κάθε φορά που οδηγείτε μια γυναίκα στο κρεβάτι, τα ακόλουθα 7 θέματα θα συζητηθούν σε κάθε περίπτωση.

Η διάρκεια της επαφής αποτελεί πάντα αγαπημένο θέμα συζήτησης για τις γυναίκες από το Βέλγιο, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία. Ο χρόνος είναι το παν και εκείνη σίγουρα θα έχει παρατηρήσει πόσο χρόνο πήρε στον εραστή της να την προσεγγίσει και να της ζητήσει να πάνε σπίτι του, αλλά και το πόσα λεπτά, ώρες ή μέρες πέρασαν κάτω από τα σεντόνια. Πόσο χρόνο αφιέρωσε στα προκαταρκτικά και αν το έκαναν πάνω από μία φορά, πόσο χρόνο χρειάστηκε για να ετοιμαστεί για τον δεύτερο γύρο…;

To μέγεθος αποτελεί επίσης αγαπημένο θέμα, αλλά οι λιγότερο προικισμένοι θα ανακουφιστούν να μάθουν ότι δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την αξιολόγηση τους από τις γυναίκες. Το μέγεθος του μορίου είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο ρωτάνε τις φίλες τους οι γυναίκες από την Ιρλανδία, την Πολωνία και τη Νότιο Αφρική. Σε περίπτωση που δεν ήταν κατάλληλο το μέγεθος, τότε αυτό που μετράει είναι τι έκανε εκείνος για να αναπληρώσει. Η καλή τεχνική στη χρήση των δακτύλων και της γλώσσας αλλά και το να αφιερώνουν οι άντρες αρκετό χρόνο στην πλήρη ικανοποίηση της ερωτικής συντρόφου τους μετράνε περισσότερο από το τεράστιο μέγεθος.

Η αποτρίχωση είναι πολύ δημοφιλές θέμα συζήτησης για τις γυναίκες στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Δανία. Παρατηρούν αν ο ερωτικός τους σύντροφος έχει ξυριστεί, αν έχει αποτριχωθεί, αν έχει κάνει χαλάουα ή αν προτιμά το φυσικό λουκ από την κορφή ως τα νύχια. Η σωστή επιλογή εκεί κάτω είναι θέμα προσωπικής προτίμησης αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα των γυναικών, μια καλή προσέγγιση για τους άντρες είναι να εφαρμόζουν στον εαυτό τους όσα τους αρέσουν στις γυναίκες.

Για τις γυναίκες από τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο τα λόγια εντός άντρα πριν οδηγήσει μια γυναίκα στο κρεβάτι είναι πολύ σημαντικά, αλλά τι παίζει με τα λόγια που τις ψιθυρίζει ότι πέσουν στο κρεβάτι; Είχε το πάνω χέρι; Ήταν γλυκός; Της είπε ότι την αγαπάει μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο; Υπήρχε αμήχανη κουβεντούλα ή απόλυτη ησυχία; Όλα αυτά παίζουν ρόλο και θα συζητηθούν στις γυναικοπαρέες μετά το μεγάλο γεγονός.

Η γεύση και η μυρωδιά είναι σημαντικοί παράγοντες για όλες τις γυναίκες, αλλά για στην Ελβετία, την Αυστρία και τη Σουηδία αποτελούν το νούμερο 1 θέμα προς συζήτηση. Καπνίζει; Είχε πιει δυνατό ποτό; Είχε πλύνει τα δόντια του πριν την πράξη; Το δέρμα του ήταν αλμυρό, γλυκό, ιδρωμένο…; Είχε μπει στον κόπο να είναι καθαρός και περιποιημένος ή θεώρησε ότι εκείνη θα πέσει ακόμα και αν εμφανιστεί για το ραντεβού και όλα τα παρελκόμενα  κατευθείαν μετά τη δουλειά; Κάθε λεπτομέρεια συνυπολογίζεται και οι άντρες καλό θα είναι να θυμούνται ότι ένα ντουσάκι είναι απαραίτητο αν θέλουν η σύντροφός τους να είναι γενναιόδωρη μαζί τους στο κρεβάτι.

Το πόσο απελπισμένος ήταν ένας άντρας και η ανάγκη του να τις πάρει εδώ και τώρα θα είναι σαφέστατα το νούμερο 1 θέμα στις συζητήσεις των γυναικών από την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ουγγαρία. Είναι αυτονόητο ότι οι άντρες πρέπει να επιβεβαιώνουν ότι η παρτενέρ τους είναι ανοιχτή στην ιδέα μιας συνεύρεσης στην τουαλέτα του εστιατορίου ή σε ένα πάρκο καθοδόν για το σπίτι. Καμιά φορά το να ξεκινήσει η όλη φάση στο χολ και να τελειώσει στο πάτωμα της κουζίνας είναι υπεραρκετό.

Η αντοχή του άντρα είναι εξαιρετικής σημασίας για τις γυναίκες στη Γερμανία, την Ιταλία και την Τσεχία, οι οποίες λατρεύουν – και φυσικά δεν ξεχνάνε – ένα σκληρό αντρικό μόριο που παραμένει πολύ ώρα σε αυτή την κατάσταση για χάρη τους. Ακόμα και αν κάποιου δεν του σηκώνεται επειδή το έτσουξε λίγο παραπάνω ή επειδή τον έχει πιάσει άγχος, οι γυναίκες παίζει και να μην απογοητευτούν και τόσο καθώς θα έχουν μια ωραία ιστορία να διηγηθούν στις φίλες τους την επόμενη μέρα.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Milan, κ. Sigurd Vedal, δήλωσε ότι οι συζητήσεις της επόμενης μέρας είναι μια καλή ευκαιρία για τις ανταγωνιστικές γυναίκες να επιδείξουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.

«Οι γυναίκες μοιράζονται πολύ προσωπικά πράγματα για να δείξουν ότι είναι σε θέση να προσελκύσουν απίθανους άντρες που τις προσέχουν εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Είναι επίσης γνωστό ότι αν ένας άντρας είναι πολύ καλός αυτά θα τα συζητήσουν μόνο με τις κολλητές τους μη τυχόν και μπουν άλλες στον πειρασμό να του την πέσουν.

Οι κουβέντες των γυναικών είναι ιδιαίτερα ειλικρινείς και οι κολλητές συζητάνε τα καλά, τα καλά, τις αναποδιές, τα πάντα. Στο κάτω κάτω, είναι σημαντικό να μπορείς να γελάσεις για αυτό όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά στο κρεβάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Vedal.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι εξής 21 χώρες: Σουηδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αυστρία, Δανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ισπανία, Νορβηγία, Πολωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Τσεχία, Ελβετία και Νότιος Αφρική.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >