AD

Φρίκη στο Τέξας: Βρήκε την κόρη του νεκρή κάτω από το κρεβάτι 5 ώρες αφού του είπε ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα

Ένα φρικτό έγκλημα στο Τέξας που αφορά τον βιασμό και στραγγαλισμό ενός 11χρονου κοριτσιού διερευνούν οι τοπικές Αρχές.

Η μικρή Μαρία βρέθηκε νεκρή λίγες ώρες αφότου είχε ειδοποιήσει τον μπαμπά της ότι ένας άγνωστος χτυπούσε την πόρτα του διαμερίσματος όπου διέμεναν οι δυο τους.

Ο 32χρονος Καρμέλο Γκονζάλες είπε στο Fox 26 ότι είχε μόλις φτάσει στη δουλειά του στις 10.00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν έλαβε ένα μήνυμα από την κόρη του ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού τους στην πόλη Πασαντίνα. «Της είπα να μην ανοίξει την πόρτα επειδή μόλις έφτασα στη δουλειά, και εκείνη μου απάντησε ότι θα έμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι».

Σύμφωνα τον Αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Τζος Μπρούγκερ, ο πατέρας της μικρούλας προσπάθησε αργότερα να επικοινωνήσει μαζί της, όμως εκείνη δεν απαντούσε. Έτσι ζήτησε από συγγενείς που μένουν στο ίδιο κτίριο να πάνε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα, η εξώπορτα ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη. Αφού μπήκαν μέσα και έριξαν μια βιαστική ματιά στο χώρο, χωρίς να εντοπίσουν την 11χρονη, κάλεσαν τον 32χρονο και του είπαν ότι η κόρη του ήταν άφαντη.
Ο ανήσυχος πατέρας έφτασε στο σπίτι γύρω στις 3 το μεσημέρι, περίπου πέντε ώρες μετά το τελευταίο μήνυμα από το κορίτσι, και άρχισε να ψάχνει τα δωμάτια. Τότε ήταν που ανακάλυψε το άψυχο κορμάκι της κόρης του κάτω από το κρεβάτι του. «Άφησαν το κοριτσάκι μου κάτω από το κρεβάτι μέσα σε μια πλαστική σακούλα» είπε ο Γκονζάλες στο τοπικό site.

Όπως έδειξε η εξέταση της σορού, το κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν την στραγγαλίσουν, ενώ είχε δεχτεί και ένα δυνατό χτύπημα με αμβλύ όργανο στο κεφάλι.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος για το «εξαιρετικά βίαιο έγκλημα» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα, συμπληρώνοντας ότι άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας έδωσαν εθελοντικά DNA για τη διευκόλυνση του αποκλεισμού προσώπων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ πιθανό το κοριτσάκι να γνώριζε τον δράστη, αφού δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι. Το άτομο αυτό γνώριζε μάλλον και το ωράριο του πατέρα, αφού εμφανίστηκε στην πόρτα μόλις μισή ώρα αφότου είχε αναχωρήσει από το σπίτι και έφτανε στη δουλειά.

Ο ίδιος ο Γκονζάλες έχει αποκλειστεί ως ύποπτος, αφού το άλλοθί του ελέγχθηκε και επιβεβαιώθηκε, επισήμανε ο Τζος Μπρούγκερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Ο Γκονζάλες και η κορούλα του έμεναν μόνοι τους στο διαμέρισμα, ενώ η μητέρα της μικρής Μαρίας πιστεύεται ότι βρίσκεται στη Γουατεμάλα.

Με πληροφορίες από New York Post

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ερντογάν: Η κυβέρνηση Νετανιάχου σκοπεύει να να βυθίσει τη Μέση Ανατολή στο χάος – Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει χωρίς κυρώσεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην έκτακτη αραβοϊσλαμική σύνοδο κορυφής που διοργανώνεται στη Ντόχα του Κατάρ μετά την επίθεση του Ισραήλ κατά μελών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πώς να αποφύγετε ενοχλητικό περιεχόμενο στα social media και να προστατεύσετε την ψυχική σας ηρεμία

Όταν βίαια βίντεο γίνονται viral, όπως η πρόσφατη θανατηφόρα επίθεση κατά του Τσάρλι Κερκ (Charlie Kirk), μπορεί να μοιάζει αδύνατο να προστατευτεί κανείς από εικόνες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ επικρίνει την κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης για τη στήριξή της στον «μικρούλη κομμουνιστή» υποψήφιο των Δημοκρατικών Ζοχράν Μαμντάνι

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε σήμερα, Δευτέρα (15/9) στη Δημοκρατική κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ επειδή υποστήριξε τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Ζοχράν Μαμντάνι στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Novartis: Ραντεβού στο Εφετείο δίνουν οι «Σαράφης» και «Κελέση» μετά την καταδίκη

Τη ενοχή των δύο πρώην προστατευομένων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για ψευδείς καταθέσεις αλλά και ψευδή καταμήνυση. Οι Φιλίστορας Δεστεμπασίδης και Μαρία Μαραγγέλη,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αυστραλία: Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα απειλήσει 1,5 εκατομμύριο κατοίκους παράκτιων περιοχών έως το 2050

Η πρώτη Εθνική Εκτίμηση Κλιματικού Κινδύνου της Αυστραλίας προέβλεψε συχνότερους και σοβαρότερους κλιματικούς κινδύνους τα επόμενα χρόνια, όπως πλημμύρες, κυκλώνες, καύσωνες, ξηρασίες και πυρκαγιές. «Οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >