AD

Αλέσια Αμπρόζι & Γκέοργκ Ντορνάουερ | Όταν ο έρωτας ξεπερνάει τις πολιτικές διαφορές

Ένα νέο πολιτικό ζευγάρι βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Αυστρίας.

 

Ο λόγος για τη βουλευτίνα της Μελόνι, Αλέσια Αμπρόζι, και τον αρχηγό του SPO στο Τιρόλο, Γκέοργκ Ντορνάουερ.

Η είδηση για τον έρωτα των δύο πολιτικών κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες. Εκείνος είναι σοσιαλδημοκράτης στην Αυστρία και εκείνη βουλευτής του κόμματος Fratelli d’Italia της Τζόρτζια Μελόνι, που μπήκε στο ιταλικό κοινοβούλιο το περασμένο φθινόπωρο.

Οι δυο τους ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για την Αλέσια Αμπρόζι, η οποία σχολίασε: «Κάποια στιγμή, η καρδιά αποφασίζει να ξεπεράσει τις επιφανειακές και εξωτερικές συνθήκες».

Η Ιταλίδα βουλευτής Αλέσια Αμπρόζι

«Ερωτευτήκαμε πέρα από τις κομματικές γραμμές»
Την αποκάλυψη της σχέσης τους έκανε η ίδια η 41χρονη Αμπρόζι, πρώην Μις Τρεντίνο, διαζευγμένη και μητέρα μίας κόρης, στην εφημερίδα «Corriere dell’Alto Adige». «Ναι, είμαι σε σχέση με τον Αυστριακό συνάδελφό μου Γκέοργκ Ντορνάουερ» αποκάλυψε η ίδια, προσθέτοντας πως «ερωτεύτηκαν πέρα από τις κομματικές γραμμές».

Όπως είπε, οι δυο τους έζησαν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους με «εξαιρετική επιφυλακτικότητα, σχεδόν σεμνά, χωρίς καμία επιθυμία για τα φώτα της δημοσιότητας».

«Το γεγονός ότι ανήκουμε σε αντίπαλα κόμματα κάνει αναμφίβολα την ειδησεογραφία αδηφάγο», τονίζει. «Ο Γκέοργκ ενσαρκώνει την πιο εθνικιστική και μετριοπαθή πτέρυγα του κόμματός του, εγώ στο Fratelli d’Italia είμαι γνωστή για την απόστασή μου από τον εξτρεμισμό».

Πώς γνωρίστηκαν
Παράλληλα, όπως κάνει γνωστό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2019. «Η πρώτη συνάντηση έγινε το 2019 σε μια συνεδρίαση του Euregio, του φορέα διασυνοριακής συνεργασίας του Τρεντίνο, του Άλτο Άντιτζε και του Νότιου Τιρόλου».

Στη συνέχεια, συναντήθηκαν ξανά στο Dreierlandtag, την κοινή συνεδρίαση των τριών νομοθετικών συνελεύσεων στο Μεράνο. Προς το παρόν, εξακολουθούν να επικοινωνούν στα αγγλικά, αλλά εκείνη μαθαίνει γερμανικά και εκείνος ιταλικά.

«Επί του παρόντος, απολαμβάνουμε τον έρωτά μας, παρά και πέρα από τις προκαταλήψεις, ως ελεύθεροι άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στην εργασία τους και στην πολιτική τους δέσμευση», τονίζει η Ιταλίδα πολιτικός.

Καυτά φιλιά στην παραλία για το ζευγάρι των πολιτικών
Ωστόσο, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, εθνικής γιορτής και για τους Καθολικούς, έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στα αυστριακά μέσα. Κι αυτό γιατί το ζευγάρι εικονίζεται σε πολύ προσωπικές στιγμές, να μοιράζονται παθιασμένα φιλιά στις διακοπές τους.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >