AD

«Του έριξαν μια σφαίρα στο κεφάλι σαν εκτελεστές»

Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου

Ο 29χρονος Νίκος Φανουράκης, που δέχθηκε εν κινήσει πυροβολισμό από οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ύστερα από διένεξη, βγήκε από τη ΜΕΘ.

Ο πατέρας του 29χρονου, συγκλονίζει με τα λεγόμενά του, μιλά για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά του και κάνει έκκληση στις Αρχές να συλλάβουν τον 22χρονο, που φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε τον γιο του.

Ο Γιάννης Φανουράκης μίλησε στην Κρήτη TV για το συμβάν: «Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο πατέρας του 29χρονου θύματος.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε ο κ. Φανουράκης.

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της υγείας του, ο 29χρονος παραμένει σε κρίσιμη μεν, σταθερή κατάσταση δε, με τη σφαίρα να παραμένει σφηνωμένη στον εγκέφαλό του. Οι γιατροί, τον διασηλήνωσαν αναμένοντας να ανταποκριθεί και να σταθεροποιηθεί, πράγμα που φαίνεται πως κατάφερε, μιας κι αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ.

Πλέον θα οδηγηθεί στην Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου έτσι ώστε να αρχίσει η πολύ δύσκολη και ταυτόχρονα ζωτικής σημασίας επέμβαση για την απομάκρυνση του βλήματος.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιαννόπουλος: «Αν μου έδιναν εκπομπή στην ΕΡΤ και έκανα 2% τηλεθέαση, θα είχα παραιτηθεί από μόνος μου»

O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου, το πρωινό της Κυριακής, στο MEGA. Μέσα σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χατζηβασιλείου: Η Άγκυρα αντιλαμβάνεται το μήνυμα Μητσοτάκη πως casus belli και γκρίζες ζώνες είναι ασύμβατα με το SAFE

«Η Άγκυρα αντιλαμβάνεται πλέον το σαφές μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι, όσο εμμένει σε casus belli και γκρίζες ζώνες, δεν πρόκειται να μπει στον ευρωπαϊκό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από σήμερα έως και την Παρασκευή

Το χρηματικό ποσό των 75.027.009,91 ευρώ θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς 86.814 δικαιούχων, από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χονγκ Κονγκ: Εμπορευματικό αεροσκάφος εξετράπη από τον διάδρομο και προσέκρουσε σε όχημα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όταν εμπορευματικό αεροσκάφος, κατά τη διαδικασία προσγείωσης, συγκρούστηκε με όχημα εδάφους και εξετράπη από τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Αν κάποιος όντως φοβάται κάτι, αποφεύγει να εκθέσει τον εαυτό του στον φόβο»

Με αφορμή την παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν, η Ιωάννα Πηλιχού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >