AD

«Του έριξαν μια σφαίρα στο κεφάλι σαν εκτελεστές»

Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου

Ο 29χρονος Νίκος Φανουράκης, που δέχθηκε εν κινήσει πυροβολισμό από οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ύστερα από διένεξη, βγήκε από τη ΜΕΘ.

Ο πατέρας του 29χρονου, συγκλονίζει με τα λεγόμενά του, μιλά για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά του και κάνει έκκληση στις Αρχές να συλλάβουν τον 22χρονο, που φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε τον γιο του.

Ο Γιάννης Φανουράκης μίλησε στην Κρήτη TV για το συμβάν: «Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο πατέρας του 29χρονου θύματος.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε ο κ. Φανουράκης.

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της υγείας του, ο 29χρονος παραμένει σε κρίσιμη μεν, σταθερή κατάσταση δε, με τη σφαίρα να παραμένει σφηνωμένη στον εγκέφαλό του. Οι γιατροί, τον διασηλήνωσαν αναμένοντας να ανταποκριθεί και να σταθεροποιηθεί, πράγμα που φαίνεται πως κατάφερε, μιας κι αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ.

Πλέον θα οδηγηθεί στην Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου έτσι ώστε να αρχίσει η πολύ δύσκολη και ταυτόχρονα ζωτικής σημασίας επέμβαση για την απομάκρυνση του βλήματος.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Μιλήσαμε στα παιδιά με όση μεγαλύτερη ειλικρίνεια γίνεται για το διαζύγιο μας»

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Μαμα-δες” με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ΕΡΤ. Μέσα σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σουδάν: Φόβος από τους κατοίκους της πόλης Ελ Ομπέιντ ότι θα είναι ο επόμενος στόχος των παραστρατιωτικών

Οι κάτοικοι της σουδανικής πόλης Ελ Ομπέιντ, στη στρατηγικής σημασίας περιοχή του Κορντοφάν, ζουν αυτό το Σαββατοκύριακο με τον φόβο μιας επίθεσης των παραστρατιωτικών, οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γ. Μπαμπινιώτης: «Η ελληνική γλώσσα δεν κινδυνεύει – είναι ένα ζωντανό θαύμα σαράντα αιώνων»

Η ελληνική γλώσσα δεν κινδυνεύει να χαθεί, καθώς διαθέτει μια αξεπέραστη δύναμη στη δημιουργία, στη σύνθεση και στο λεξιλόγιο, επισημαίνει ο καθηγητής Γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: «Έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ – Με διέγραψε άρον άρον»

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς που έκανε λόγο για «διαφορά πολιτική και αξιακή». Ο Αντώνης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βορίζια: Στις φυλακές Αλικαρνασσού ψάχνουν άκρη για τη βόμβα – Πέπλο σιωπής σκεπάζει το χωριό

Στις φυλακές Αλικαρνασσού ψάχνουν απαντήσεις οι αρχές για την έκρηξη στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη στα Βορίζια, από όπου ξεκίνησε το κακό με την αιματηρή συμπλοκή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η λίμνη του Μόρνου στερεύει, το Κάλλιο επιστρέφει στην επιφάνεια – Δείτε το βίντεο

Η λίμνη του Μόρνου στη Φωκίδα, που αποτελεί βασικό ταμιευτήρα για την υδροδότηση της Αττικής, έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών. Αυτό το φαινόμενο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >