AD

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έκανα επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µε τον καρκίνο»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού είναι ερωτευμένη και θέλει να γίνει μητέρα.

Μιλώντας για πρώτη φορά στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η πρώην παίκτρια του Survivor εστίασε στον έρωτα της ζωής της, το πώς γνωρίστηκαν αλλά και την πλαστική επέµβαση που αναγκάστηκε να κάνει στο στήθος της λόγω προβλήµατος υγείας.

«Είµαι µια χαρά. Είµαι ερωτευµένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαµε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο» σημειώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας, ωστόσο, πως «θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είµαι τώρα. Θαυµάζω το µυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

«Πέρυσι κολύµπησα µε καρχαρίες στις Μαλβίδες και ήταν πραγµατικά µια µοναδική εµπειρία, τροµακτική δεν θα το έλεγα, αφού κολυµπάω κάθε µέρα µε ντόπιους ανθρώπινους καρχαρίες». Αναφορικά µε τα επαγγελµατικά και το ενδεχόµενο να ασχοληθεί µε την τηλεόραση, η ίδια αναρωτιέται: «Θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω». Τέλος, αποκαλύπτει για ποιον λόγο έκανε πλαστική στο στήθος της. «Εχω κάνει πλαστική επέµβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέµφωµα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Μακεδονία | Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Σκοπιανοί αμφισβητώντας τη Συμφωνία των Πρεσπών – Νέο μήνυμα της Ελλάδας

«Έχω το δικαίωμα να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω», δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός εμμένοντας στη χρήση του όρου “Μακεδονία” – «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» η θέση του ελληνικού ΥΠΕΞ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αποκωδικοποίησε το τραγούδι του Nemo λέει ο Πετράκος | O ανεστραμμένος Σταυρός και το ανθρώπινο DNA

Αίσθηση προκαλεί η νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου, στην οποία ο ίδιος λέει ότι παραθέτει τον… αποσυμβολισμό τον στίχων του τραγουδιού Ελβετού διαγωνιζόμενου της Eurovision, Νemo, o οποίος δηλώνει άφυλο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >