AD

Μπράιαν Τζόνσον | Ο μεγιστάνας που θέλει να νικήσει τον χρόνο, τά’βαλε τώρα με το πέος του

Ο Τζόνσον έχει ήδη ανακοινώσει ότι στόχος του είναι να έχει νυχτερινές στύσεις διάρκειας 3,5 ωρών

 

Το επόμενο βήμα του στην προσπάθειά του να γίνει ξανά νέος και να κερδίσει τον χρόνο ανακοίνωσε ο 45χρονος μεγιστάνας Μπράιαν Τζόνσον.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter, το επόμενο σκέλος της δαπανηρής και κοπιαστικής θεραπείας του επικεντρώνεται στο πέος του και συγκεκριμένα στην προσπάθεια να έχει στύσεις σαν 18χρονος.

«Ξεκίνησα την θεραπεία αναζωογόνησης του πέους. Η θεραπεία είναι με κρουστικά κύματα τρεις φορές την εβδομάδα και κοστίζει 1.000-2.000 λίρες» εξήγησε ο Τζόνσον.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ελεγχόμενες δοκιμές έχουν δείξει ότι η εν λόγω θεραπεία βελτιώνει τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

«Αυτό που εξετάζουμε είναι αν βελτιώνεται ο αριθμός των νυχτερινών στύσεων, οι σεξουαλικές επιδόσεις και η σεξουαλική ικανοποίηση» συνέχισε στην ανάρτησή του ο Τζόνσον.

Το μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί είναι της εταιρείας STORZ Medical και θα τον υποβάλει σε 4.000 «ηλεκτροσόκ» ανά θεραπεία.

Μέχρι στιγμής, όπως επισημαίνει η Daily Mail, η θεραπεία αυτή για άτομα με στυτική δυσλειτουργία εφαρμόζεται στο πανεπιστήμιο της Γιούτα αλλά με την ξεκάθαρη επισήμανση ότι πρόκειται για «πειραματική θεραπεία».

Η θεραπεία αυτή δεν έχει πάρει την έγκριση της αρμόδιας αρχής των ΗΠΑ (Food and Drug Administration – (FDA) και ενέχει κινδύνους όπως πόνος, αιμμοραγία ή πρήξιμο στο πέος, αιματουρία και κυρτότητας του πέους. Παράλληλα επισημαίνεται ότι απαιτούνται από ένας έως τρεις μήνες για να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα με τα αρχικά αποτελέσματα να σημειώνεται οτι μπορεί να είναι «δραματικά».

Όλες οι θεραπείες που λαμβάνει ο Τζόνσον – ανάμεσά τους δεκάδες συμπληρώματα διατροφής, αυστηρή διατροφή vegan – υπολογίζεται ότι του κοστίζουν περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έχει ήδη καταγράψει 33.000 φορές τα έντερά του και καθημερινά κάνει μετρήσεις που περιλαμβάνουν από οστική πυκνότητα μέχρι νυχτερινές στύσεις.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν έχουν ανακοίνώσει ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Τζόνσον έχει μειώσει τη συνολική βιολογική του ηλικία κατά πέντε χρόνια, έχει την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και χωρητικότητα στους πνεύμονες ενός 18χρονου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέα έξοδος στην Αττική Οδό μελετάται στην Μεταμόρφωση για αποσυμφόρηση του κόμβου

Το επόμενο μεγάλο «στοίχημα» της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών αποτελεί η αποσυμφόρηση της Αττικής Οδού της Λεωφόρου Κηφισού. Για αυτόν τον σκοπό, όλες οι πλευρές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πανελλαδικές: 10+1 tips για το Μηχανογραφικό, πότε κλείνει η πλατφόρμα – Αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις

Μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025, θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε ισχύ τα πρώτα δυναμικά τιμολόγια ρεύματος – Οι επιλογές των καταναλωτών

Τα πρώτα τιμολόγια ρεύματος που δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επωφελείται άμεσα από τις χαμηλές ή και μηδενικές τιμές του ρεύματος στην χονδρεμπορική αγορά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δασμοί: Η χαλαρή αντίδραση των αγορών ενθαρρύνει τον Τραμπ να εκτοξεύει νέες απειλές κατά της ΕΕ και τρίτων χωρών

Οι αγορές φαίνεται να έχουν εθιστεί στις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ για τους δασμούς, αγνοώντας τις νέες προειδοποιήσεις του για υψηλότερους συντελεστές, της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Παράθυρο δημοσιονομικής ευελιξίας» ανοίγει για την Ελλάδα η έγκριση της ρήτρας διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες από το Ecofin

«Παράθυρο ευελιξίας» για την Ελλάδα (όπως και για 16 κράτη- μέλη της ΕΕ συνολικά), ανοίγει η έγκριση από το τελευταίο Ecofin της ρήτρας διαφυγής για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι» – Έμφαση σε μεταναστευτικό, υγεία, Παιδεία και Κράτος Δικαίου στην εβδομαδιαία ανασκόπηση

Με αιχμή του δόρατος την αιφνίδια επιδείνωση του μεταναστευτικού ζητήματος στα νότια θαλάσσια σύνορα της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε την εβδομαδιαία του ανασκόπηση, στέλνοντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >