Την πόρτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας πέρασε ο Βασίλης Καρράς προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά ιδιοκτητών εταιρείας που λανσάρει συγκεκριμένο σκεύασμα αδυνατίσματος αμφιβόλου ποιότητας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αγαπημένος τραγουδιστής ενημερώθηκε πως…  βρέθηκε να διαφημίζει εν αγνοία του προϊόν αδυνατίσματος, στην προώθηση του οποίου μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν μονταρισμένες φωτογραφίες του ιδίου, με την εν λόγω εταιρεία να υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής εμφανίζεται αδυνατισμένος λόγω της χρήσης του συγκεκριμένου σκευάσματος.

Υπενθυμίζεται δε, πως ο Βασίλης Καρράς έχει χάσει πάρα πολλά κιλά λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, με τις νέες του φωτογραφίες να έχουν σχολιαστεί πολύ λόγω της αλλαγής στην εικόνα του.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες χρησιμοποίησαν παράνομα οι επιτήδειοι, κάνοντας μοντάζ και προσθέτοντας στο χέρι του καλλιτέχνη το προϊόν αδυνατίσματος.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου, στο thesstoday.gr. «Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσόπουλος.

Σημειώνεται, πάντως, πως μετά τη μήνυσα κατά αγνώστων που κατέθεσε ο τραγουδιστής, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μέσω της οποίας πωλούνταν το σκεύασμα αυτό έχει εξαφανιστεί.