AD

Παντρεύτηκε εφοπλιστή, έκοψε τα μαλλιά της, τα άλλαξε όλα | Αγνώριστη στα 45 της η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου

Πώς είναι σήμερα η μοναδική αγάπη του Μάνθου από την αγαπημένη σειρά ‘Kωνσταντίνου και Ελένης’;

Η μοναδική αγάπη του Μάνθου

Πέρα από την υπόθεση και τις ατάκες ο κόσμος αγάπησε τη συγκεκριμένη σειρά και για τους ιδιαίτερους χαρακτήρες και φυσικά μέχρι και σήμερα κανείς δεν ξεχνά τον περιβόητο Μάνθο Φουστάνο και τις παντοτινές και μοναδικές του αγάπες.. Μια από αυτές είναι και η Τζοάννα, η πανέμορφη ερωμένη του Μάνθου Φουστάνου που την υποδέθηκε η ηθοποιός Χρύσα Κοντογιώργου. Η εντυπωσιακή και πανέμορφη Τζοάννα πρωταγωνίστησε σε ορισμένα επεισόδια της σειράς ενώ εκτός από το να γοητεύσει τον “Μάνθο Φουστάνο” του είχε ζητήσει να την παντρευτεί κιόλας.

Ποια είναι η Χρύσα Κοντογιώργου

Το 2012 έσκασε σαν βόμβα στα κοσμικά και καλλιτεχνικά πηγαδάκια η είδηση: Ο εφοπλιστής Απόστολος Βεντουρης, της πολύ γνωστής -για διάφορους λόγους- οικογένειας, είχε πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Άννα Μπουτσουρίδου, με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά και πλέον ατένιζε το μέλλον έχοντας στο πλευρό του την όμορφη Χρύσα Κοντογιώργου. Εκείνη, ήταν γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο μόντελινγκ από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της μιας και ήταν μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Και παραμένει πολύ όμορφη, όπως βλέπουμε στις πρόσφατες φωτογραφίες τους. Σύντομα, όμως, η ίδια είχε διαπιστώσει ότι της άρεσε πολύ η υποκριτική και έτσι έκανε διάφορες εμφανίσεις στην τηλεόραση και σε πολύ σημαντικές δουλειές όπως ήταν οι σειρές «Αληθινοί έρωτες», «10η εντολή», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Τηλεμπόρα» και πολλές ακόμα. Στο θέατρο συμμετείχε στην επιτυχημένη παράσταση «Ζωή ποδήλατο» στην οποία πρωταγωνιστούσε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Τσιβιλίκα.

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους , οι δύο τους μαθεύτηκε ότι σκόπευαν να παντρευτούν και αυτό έγινε γνωστό μόνο όταν δημοσιεύθηκε η αναγγελία του γάμου της ηθοποιού και πρώην μοντέλου και του εφοπλιστή. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Γλυφάδα.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >