AD

Ήξερε να λικνίζεται αλλά δεν ήξερε να κάνει σεξ | Πέντε διάσημοι κακοί εραστές και τι είπαν οι παρτενέρ τους

Η διασημότητα και ο πλούτος, μπορεί να έχουν σεξ-απήλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κάτοχοι τους είναι και καλοί εραστές

Είναι αλήθεια πως η διασημότητα, το χρήμα και η εξουσία, είναι αφροδισιακοί παράγοντες, που έλκουν το άλλο φύλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι προσδοκίες για μια ωραία ερωτική συνεύρεση επαληθεύονται. Πολλές φορές αυτό που συμβαίνει είναι απογοητευτικό. Ας δούμε τι είπαν κάποιες γυναίκες που έτυχε να κάνουν έρωτα (ή κάτι που έμοιαζε με αυτό) με κάποιους διάσημους άντρες.

50 Cent

“Μιλάει πολύ. Φιλάει λίγο. Δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το ερωτικό παιχνίδι” είχε δηλώσει για εκείνον δημόσια πρώην σύντροφός του.

Hugh Hefner

Πρώην αρραβωνιαστικιά του δήλωσε δημόσια ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους σχέσης υπήρξε μόλις μια ερωτική επαφή, η οποία είχε διαρκέσει δύο δευτερόλεπτα. Η πρώην σύντροφός του, ονόματι Ιζαμπέλα Σεντ Τζέιμς, είχε δηλώσει ότι ξάπλωνε δίπλα της σαν πεθαμένο ψάρι!

Eminem

“Δεν έχει και πολλά χαρίσματα. Αν πρόκειται να κάνεις σεξ μαζί του, βεβαιώσου ότι έχεις μαζί μικρό μπλε χαπάκι” έχει δηλώσει δημόσια η πρώτη γυναίκα του, Κιμ Μάδερς.

Colin Farrell

“Προσποιήθηκα ότι ήρθα σε οργασμό, ώστε τον ευχαριστήσω και να φανεί αξιοπρεπής. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω” έχει δηλώσει νταντά που ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί του.

Εlvis Presley

“Ο Βασιλιάς μπορεί να ήξερε να λικνίζεται όμως δεν ήξερε να κάνει σεξ” έχει δηλώσει η Νάταλι Γουντ, ενώ η σύζυγός του έχει δηλώσει ότι μετά την γέννηση της κόρης τους δεν ήρθε ξανά σε ερωτική επαφή μαζί της.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >