AD

Σοβαρό ατύχημα με σκάφος για τον Τούρκο επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί και τη σύζυγό του στη Λέρο

Επιφανής Τούρκος επιχειρηματίας και η σύζυγός του τραυματίστηκαν σε ατύχημα στο νησί της Λέρου.

Ο Ali Sabanci και η σύζυγός του, Vuslat Dogan Sabanci βρίσκονταν στα ανοικτά των ακτών της Ελλάδας, μεταδίδει το Bloomberg, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Σύμφωνα δε με ανακοίνωση της εταιρείας του Τούρκου επιχειρηματία, της Esas Holding: «Στις 24 Αυγούστου 2023 ο πρόεδρος της Esas Holding, Ali Sabanci και η σύζυγός του Vuslat Dogan Sabanci, είχαν ατύχημα στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους».

Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, λέγοντας μόνο ότι οι δύο λαμβάνουν ιατρική φροντίδα. Το πρακτορείο ειδήσεων Demiroren ανέφερε ότι ο Ali Sabanci τραυματίστηκε «σοβαρά» και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο Ali Sabanci είναι πρόεδρος της Esas Holding και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών Pegasus Hava Tasimaciligi AS.

Η οικογένεια του Sabanci ελέγχει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Τουρκίας. Η σύζυγός του, Vuslat Dogan Sabanci, είναι κόρη του πρώην μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, Aydin Dogan.

Η ανακοίνωση της εταιρείας του Τούρκου επιχειρηματία

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet το ζεύγος Sabancı, το οποίο έκανε διακοπές στη Λέρο με το σκάφος του, προσέκρουσε στα βράχια καθώς πήγαινε σε εστιατόριο. Το ζευγάρι διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού.

Το ζευγάρι, το οποίο υποβλήθηκε στις πρώτες επεμβάσεις στο νησί, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Μπόντρουμ, επισημαίνει η τουρκική εφημερίδα, ενώ, σύμφωνα με το CNNTurk, τώρα βρίσκεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη.

To τουρκικό μέσο αναφέρει: «Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο στην Ελλάδα, 7 άτομα τραυματίστηκαν όταν το ταχύπλοο σκάφος προσέκρουσε σε βράχια στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέρου και Λειψών λίγο πριν τα μεσάνυχτα, 2 σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λέρου για χειρουργική επέμβαση και οι τραυματίες είναι Τούρκοι πολίτες».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >