AD

Σπέρμα σολομού και ενέσεις πεπτιδίων ! Αυτά είναι τα μυστικά της Τζένιφερ Άνιστον για αψεγάδιαστη επιδερμίδα στα 54

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μια εντυπωσιακή, ασπρόμαυρη φωτογράφιση και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο WSJ Magazine.

 

Η 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά της για αψεγάδιαστη εμφάνιση, αλλά και όλες τις περίεργες θεραπείες που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς για να τη διατηρήσει.

Η σταρ του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστή ως «Ρέιτσελ Γκριν» από τα «Φιλαράκια», παραδέχτηκε ότι, όσον αφορά στις τεχνικές αντιγήρανσης, είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα τουλάχιστον μία φορά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έβαλε στο πρόσωπό της σπέρμα σολομού, μια θεραπεία που της πρότεινε αισθητικός!

Η Τζένιφερ Άνιστον ξεκαθάρισε στο περιοδικό της Wall Street Journal ότι είχε τις αμφιβολίες της για την αποτελεσματικότητα των συστατικών αυτών: «Πρώτα απ’ όλα, είπα: “Σοβαρά μιλάς; Πώς αποκτάς το σπέρμα του σολομού;”».

Το σπέρμα σολομού έχει χαρακτηριστεί ως το επόμενο must-have κορεάτικο συστατικό ομορφιάς. Προς το παρόν, προσφέρεται σε ιατρικά σπα με την υπόσχεση να αυξήσει τον κυτταρικό κύκλο, να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και να μειώσει τον αποχρωματισμό και τις φλεγμονές.

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν ένιωσε πως η συγκεκριμένη περιποίηση του προσώπου έκανε κάτι για να αποκτήσει νεανική λάμψη το δέρμα της. Αντίθετα, η Αμερικανίδα σταρ εξήγησε ότι «ορκίζεται» στις εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων για να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της γήρανσης και δήλωσε: «Πιστεύω πως αυτό είναι το μέλλον».

Τι τρώει η Τζένιφερ Άνιστον
Παρά το αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθεί για τη φυσική της κατάσταση, η Άνιστον αποκάλυψε ότι τις Κυριακές κάνει διάλειμμα από τη διατροφή και της αρέσει να καλεί στο σπίτι φίλους για να απολαύσουν σπιτικά μπέργκερ. Παραδέχτηκε ότι έχει μια κακή συνήθεια, καθώς το παρακάνει με το αλάτι.

Ακόμη, λατρεύει τόσο πολύ τις γεμιστές ελιές που βάζει στο Μαρτίνι, που τις έχει πάντα μαζί της! Όσον αφορά στην περίφημη σαλάτα της, τόνισε πως προτιμά το μαρούλι, τα μανιτάρια, τις ελιές από την Καλαμάτα και το άφθονο τυρί, όπως παρμεζάνα και φέτα.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία: Από ψεκασμό με χημικά στο ξενοδοχείο που διέμεναν η αιτία θανάτου μιας τετραμελούς οικογένειας τουριστών

Η αιτία θανάτου μιας τετραμελούς οικογένειας Τουρκο-Γερμανών που πέθαναν την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, πιθανότατα είναι η δηλητηρίαση από χημικές ουσίες, σύμφωνα με ιατροδικαστική έκθεση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Λάγιος: «Η εκπομπή μας με την Παπίλα στον ΑΝΤ1 ήταν ένα δράμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου το “μυρίστηκε” και έφυγε»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Γιώργος Λάγιος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει με θέμα τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Ο γνωστός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πώς οι κινήσεις του Τραμπ αναδιαμόρφωσαν τη φαρμακοβιομηχανία το 2025

Οι Αμερικανοί πληρώνουν κατά μέσο όρο δύο έως τρεις φορές περισσότερο για πατενταρισμένα φάρμακα σε σχέση με τους Ευρωπαίους, εξαιτίας των αδιαφανών διαπραγματεύσεων για τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μεσσηνία: Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν στη Μάλθη Οιχαλίας – Σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν τη Δευτέρα (17/11) το μεσημέρι σε πολύ δύσβατη περιοχή της Μάλθης, στον Δήμο Οιχαλίας, κινητοποιώντας άμεσα τις Αρχές. Τα λείψανα βρήκε διερχόμενος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Έσπασε» η Χριστίνα Σάλτη μιλώντας για τη μητέρα της: «Την είδα στον ύπνο μου, περπατούσαμε κι εκείνη έστριψε σε ένα σπίτι με λουλούδια»

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης (19/11) η Χριστίνα Σάλτη, με τις δύο γυναίκες να κάνουν μία ευαίσθητη και γεμάτη εξομολογήσεις κουβέντα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >