AD

Ali Sabanci | «5 ώρες πάλευαν να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί»

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί ο οποίος είχε ένα τραγικό ατύχημα με το ταχύπλοό του πέφτοντας στα βράχια, λάτρευε την Λέρο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του «aigaio tv», Νίκος Ιγνατίδης, μιλώντας στο MEGA, οι γιατροί του νοσοκομείου Λέρου έδωσαν αγώνα πέντε ωρών για να κρατήσουν στη ζωή τον Αλί Σαμπανσί.

«Εχθές στις 21:30 είχε δέσει το πολυτελές γιοτ του στο Μακρονήσι, με σκοπό να πάει στην Κατσαδιά σε ένα εστιατόριο. Πρόκειται για μία διαδρομή που έχει κάνει πολλές φορές ο Σαμπανσί και ίσως από υπερβολική σιγουριά, απ’ αυτό που δεν περιμένεις να συμβεί, έγινε το μοιραίο. Άμεσα έσπευσε το σκάφος του Λιμενικού… Ο ίδιος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, όπως και ο ένας του γιος», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει, διότι υπήρχαν οι υποδομές σε ένα μικρό νοσοκομείο, όπως είναι της Λέρου, και μετά από 5ωρη μάχη του προσωπικού κατάφεραν να τον κρατήσουν ζωντανό».

Σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, ο κ. Ιγνατίδης είπε πως η ταχύτητα του ταχύπλοου εκτιμάται πως ήταν 25 κόμβοι, μία σχετικά μέτρια ταχύτητα, γι’ αυτό και η σύγκρουση δεν απέβη θανάσιμη.

Ali Sabanci: Ποιος είναι ο Τούρκος κροίσος που τραυματίστηκε στη Λέρο

Στην εντατική κλινικής στην Κωνταντινούπολη νοσηλεύεται ο Ali Sabanci μετά το ατύχημα που είχε με ταχύπλοο στη Λέρο, όπου τραυματίστηκε σοβαρά.

Το σοβαρό ατύχημα του Τούρκου μεγιστάνα στη Λέρο προκάλεσε σοκ στη γειτονική χώρα, καθώς ο Sabanci είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της γειτονικής χώρας και έχει συμπεριληφθεί στην 54η θέση της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο το 2017, με περιουσία άνω των 650 εκατ. δολαρίων.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποσυμφόρησης της Κρήτης – Δύο πλοία έφτασαν νωρίς το πρωί στον Πειραιά με 200 μετανάστες για να μεταφερθούν σε δομές στην ενδοχώρα

Συνολικά περίπου 200 μετανάστες μεταφέρθηκαν το πρωί από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο της επιχείρησης εκκένωσης δομών φιλοξενίας του νησιού και μεταφοράς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δικαστής διατάσσει την κυβέρνηση Τραμπ να σταματήσει τις αναίτιες συλλήψεις μεταναστών στη νότια Καλιφόρνια

Ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε την κυβέρνηση Τραμπ να σταματήσει τους αδιάκριτους ελέγχους και συλλήψεις μεταναστών σε επτά κομητείες της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οι ΗΠΑ πωλούν στρατιωτικά ελικόπτερα στη Νορβηγία έναντι 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Παρασκευή πως ενέκρινε τη σύμβαση πώλησης 9 ελικοπτέρων HH-60 (Sikorsky) πολλαπλών ρόλων –συμπεριλαμβανομένων και αεροδιακομιδών τραυματιών–, καθώς και συναφούς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >