AD

Τραϊάνα Ανανία | «Ο πορ**γερος που μας νοίκιασε το δωμάτιο μας έπαιρνε μάτι»

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη δημοσίευσή της, δεν είχε την καλύτερη εντύπωση από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του δωματίου, που είχε κλείσει.

Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε «πορ**γερο», καθώς όπως λέει «έπαιρνε μάτι από το παράθυρο εκείνη και τον φίλο της».

Η ηθοποιός της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» μοιράστηκε υλικό από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ενώ περιέγραψε και την εμπειρία της στο νησί.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τις ημέρες της στην Ικαρία και στη λεζάντα έγραψε τι ακριβώς της συνέβη.

«Έτσι για την ιστορία. Είχα κλείσει δωμάτιο για να μείνω στο Γιαλισκάρι (Ικαρία) από τις 9 Αυγούστου για ένα μήνα. Το πρώτο βράδυ ο 89 χρονών ιδιοκτήτης του δωματίου ήρθε και έπαιρνε μάτι από το παράθυρο εμένα και τον φίλο μου που είχαμε ξαπλώσει. Βγήκα έξω τσίριζα και από τη γειτονιά έμαθα ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος και ότι έχουν πολλούς τέτοιους εδώ στην Ικαρία. Αναγκάστηκα να ψάχνω Αυγουστιάτικα για άλλο δωμάτιο αλλά τίποτα. Το καράβι για επιστροφή ήταν γεμάτο. Μετά από δυο μέρες βρέθηκε αυτό το κουκλίστικο τροχόσπιτο να με φιλοξενήσει. Εκεί με περίμεναν άπειρες δυσκολίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές που ποτέ δε θα ξεχάσω. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και η ροζ Ρενα μου με τον Θοδωρή και απάλυνε ο πόνος μου. Ένα πρωί η Ροζ μου, με τράβηξε αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες και σήμερα που νιώθω περίεργα για το «καλοκαίρι μου» μοιράζομαι εκείνο το πρωινό μας. Θα μοιραστώ και άλλη μια εικόνα. Την εικόνα που έχω στη μνήμη μου, με τον παππού μου τον Κώστα να διασχίζει το πάρκο με μια τεράστια σακούλα με το δώρο γενεθλίων μου. Ήμουν 6 χρόνων και τον κοιτούσα από το παράθυρο του διαμερίσματος μας στη Χαριλάου να έρχεται. Ήταν το πρώτο τροχοσπιτο της Barbie. Η ζωή μου το τελευταίο μήνα-…χρόνο… μοιάζει με τα βασανιστήρια που έκανα σε όλες μου τις Barbie μαζί … 🥹😂 📸», έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευσή της:

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ ότι «μπλοκάρει» τις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Η ένοπλη πτέρυγα της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Γερμανία πρωτοστατεί στην αυστηροποίηση του ευρωπαϊκού ασύλου

Την «Τσούκσπίτσε», την υψηλότερη κορυφή των βαυαρικών Άλπεων επέλεξε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλεξάντερ Ντόμπριντ για τη συνάντηση με τους ομολόγους του από πέντε γειτονικές χώρες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λούκας Γιώρκας: «Η θεματολογία της τραπ είναι βλαπτική, δε συμβαδίζει με τις δικές μου αξίες»

«Αν κάποιος κάνει κάτι παράνομο, δεν έχει σημασία τι επαγγέλλεται», είπε ο Λούκας Γιώρκας. Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού». Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >