AD

Βασίλισσα Βικτώρια | Το μυστικό της νυμφομανούς προγιαγιάς της Ελισάβετ από την οποία τα Victoria’s Secret πήραν το όνομά τους

Η ιστορία της υπερσεξουαλικής βασίλισσας με το κάστρο του Μπαλμόραλ ή αλλιώς…της ακολασίας.

Ήταν 2 Ιουνίου 1953 που η Ελισάβετ II στέφθηκε βασίλισσα. Μια ισχυρή γυναίκα  με ακούραστη αίσθηση καθήκοντος, υψηλή δημοτικότητα, παρά τα σκάνδαλα, τους διαλυμένους γάμους και τα μυστηριώδη αυτοκινητιστικά δυστυχήματα των Ουίνσδορ. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί τον μακροβιότερο μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τη μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία, όσον αφορά τα χρόνια που έμεινε στην εξουσία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν ανέχεται τα “σκάνδαλα”- εύλογο θα πει κανείς… Σε ποιόν άνθρωπο που θα βρισκόταν στη θέση της θα άρεσαν; Η ίδια όλα τα χρόνια διατηρεί χαμηλό προφίλ, δίχως να έχει προκαλέσει με επιλογές ή συμπεριφορές…

Ωστόσο, δε θα λέγαμε το ίδιο για την προγιαγιά της, τη βασίλισσα Βικτώρια. Ποιός θα περίμενε ότι το Κάστρο του Μπαλμόραλ όπου απολαμβάνει η Ελισάβετ όταν βρίσκεται στη Σκωτία, ήταν κάποτε… το κάστρο της ακολασίας; Και όμως… Η ιστορία του εν λόγω  κάστρου έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Βικτώρια αγόρασε το Κάστρο του Μπάλμοραλ, το 1847. Η περιγραφή της για ένα κάστρο 17.400 στρεμμάτων ήταν η εξής: ένα πολύ μικρό κάστρο. Τα πάντα εδώ εμπνέουν ελευθερία και ειρήνη. Είναι υπέροχο να μην βλέπεις κανένα ανθρώπινο ον, να μην ακούς κανέναν ήχο εκτός από τον άνεμο, ή τις κραυγές των ζώων.”

 

Δύο χρόνια αργότερα, η βασίλισσα κατεδάφισε το οίκημα και μετά την προσθήκη άλλων 6.000 στρεμμάτων, έχτισε το σπίτι όπου διαμένει αρκετές μέρες το χρόνο η δισέγγονή της. Ένα κάστρο το οποίο είχε σχεδιαστεί από το σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο, με τη βοήθεια ενός αρχιτέκτονα και ενός οικοδόμου.

Τη Βικτώρια τη διέκρινε ιδιαίτερα ανεβασμένη libido. Οι φήμες λένε ότι ήταν υπερσεξουλική και σεξομανής. Δεν την απασχολούσαν διόλου οι περιορισμοί της θέσης της. Μπορεί δημοσίως να ήταν συντηρητική, ωστόσο, στην προσωπική της ζωή ήταν… όλο πάθη και ακολασίες.

Το 1839, στα 20 της χρόνια,  έκανε πρόταση γάμου στον Γερμανό ξάδελφό της, Αλβέρτο του Σαξ-Κόμπουργκ. Ίσως φαίνεται περίεργο για μια γυναίκα να κάνει πρόταση γάμου στον άνδρα που την ενδιέφερε… Εκείνη την εποχή μάλιστα… Και όμως, δεν είχε κανένα δισταγμό ή αναστολή η Βικτώρια…. Παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 1840 και η Βικτώρια άρχισε αμέσως να γεννάει τα 9 -στο σύνολο- παιδιά τους!

Λέγεται ότι δεν την απασχολούσε τόσο το μεγάλωμα των παιδιών της, όσο η διαδικασία για να… μείνει έγκυος…

Το 1851, όταν γέννησε το μικρότερο παιδί της, την Μπεατρίς,  ο γιατρός της την προειδοποίησε ότι αν έμενε ξανά έγκυος θα κινδύνευε η ζωή της. Η απάντησή της… χαρακτηριστική:Ω, Sir James, δηλαδή δεν θα έχω άλλη διασκέδαση στο κρεβάτι;

 

 Στο σημειωματάριό της, η Βικτώρια κάνει λόγο για “θεόσταλτο σεξ”, αναφερόμενη στο γάμο της…

Για την πρώτη νύχτα του γάμου της είχε γράψει σε επιστολή της:

“Ήταν μια ευχάριστη και απίστευτη εμπειρία… Ποτέ, ποτέ δεν πέρασα τέτοια βραδιά. Η υπερβολική αγάπη και στοργή του μου με έκανε να αισθανθώ αγάπη και ευτυχία. Με κρατούσε στα χέρια του και φιλιόμασταν ξανά και ξανά.”

Φέρεται μάλιστα, ότι η  Βικτόρια ζήτησε από τον Αλβέρτο να εγκαταστήσει ένα περίπλοκο σύστημα αυτόματου κλειδώματος στην πόρτα του υπνοδωματίου τους, που ενεργοποιούταν από έναν διακόπτη δίπλα στο κρεβάτι. Ο λόγος απίστευτος!  Αυτό που είχε στο μυαλό της ήταν να μη χρειάζεται να κλειδώνει την πόρτα για να μην μπουν τα παιδιά της, κάθε φορά που είχε ορμή για να κάνει έρωτα με τον άντρα της…

Ο Αλβέρτος, φεύγει από τη ζωή πρόωρα, το 1861, στα 42 του χρόνια.

Η Βικτώρια πενθεί κι απομονώνεται για καιρό, μέχρι που ο Τζον Μπράουν, ιπποκόμος του Αλμπερτ, ξεκινά να είναι στην υπηρεσία του κάστρου και… τον ερωτεύεται… Αρχικά η σχέση τους ήταν περιστασιακή, αλλά με τον καιρό έγιναν αχώριστοι. Τους άρεσε τα βράδια να τα περνούν μαζί κι εκείνος να της διηγείται “βρώμικες ιστορίες”. Η βασιλική οικογένεια έλεγε τον Μπράουν :”ο επιβήτορας της βασίλισσας”, και οι κόρες της: “ο εραστής της μαμάς”. Κάποιοι λένε ότι , στα τέλη του 1860 παντρεύτηκαν κρυφά.

Ωστόσο, μάλλον κάτι τέτοιο είναι απίθανο καθώς και το ότι γέννησε κρυφά την κόρη τους στην Ελβετία.

 IFrame

Νομίζω όμως, ότι το αποκορύφωμα της εμμονής της βασίλισσας Βικτώριας με τους άνδρες, φάνηκε μετά το θάνατό της….

Φεύγει από τη ζωή στις 22 Ιανουαρίου του 1901 και θάβεται με τις  ακριβείς οδηγίες της… Με το νυφικό της, με ένα γύψινο εκμαγείο του χεριού του αγαπημένου της Αλβέρτου, μια φωτογραφία του Τζον Μπράουν, μια τούφα από τα μαλλιά του, αρκετά από γράμματα του και το γαμήλιο δαχτυλίδι της μητέρας του στο χέρι της.

Ποιός θα περίμενε ότι το μυστικό της βασίλισσας για την ερωτική της ζωή, πολλά πολλά χρόνια αργότερα, θα αποτελούσε πηγή έμπνευσης για έναν άνδρα – το Roy Raymond-ώστε να δώσει το όνομά της στο πασίγνωστο brand με τα πιο sexy εσώρουχα στον κόσμο, της Victoria`s Secret! 

 IFrame

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πανελλαδικές 2024 | Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του σχολικού έτους και την έναρξη των εξετάσεων

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για την ημέρα λήξης των μαθημάτων για τα γυμνάσια και τα λύκεια, καθώς επίσης και για την ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, με τους υποψηφίους να έχουν μπει ήδη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τραγωδία στην Θήβα | «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» μαρτυρούν οι γονείς για το νεκρό 18μηνο μωρό τους

Οι γονείς μέσα στον πόνο τους, περιμένουν τις απαντήσεις για το πώς έφυγε από τη ζωή το μωρό τους, στη Θήβα. Μιλούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα..

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συγκίνηση στα Μετέωρα | «Αθάνατες» – Αναρριχητές φώναξαν τα ονόματα των 3 κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη

Τα ονόματα των τριών κοριτσιών, Θώμης, Χρύσας και Αναστασίας Πλακιά, που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφώνησαν αναρριχητές της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καρχαρίας έκανε βόλτες στη μαρίνα της Γλυφάδας

Ένα καρχαριοειδές ψάρι εμφανίστηκε τη Δευτέρα μαρίνα της Γλυφάδα. Κάτοικοι της Γλυφάδας ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δείχνουν ένα τεράστιο καρχαριοειδές να κολυμπά στη μαρίνα, δίπλα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >