AD

41χρονος έσφαξε τα 2 παιδιά του, έκοψε το λαιμό της συζύγου και μετά αυτοκτόνησε

Ένα σκληρό έγκλημα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα 2 παιδιά του, στη συνέχεια δολοφόνησε τη σύζυγο του και μετά αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε τους φόνους.

Η New York Post αναφέρει ότι το περιστατικό έγινε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο Upper West Side, όπου συγγενείς της οικογένειας, παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και είχαν ανησυχήσει.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, ο 41χρονος πατέρας είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά του, ηλικίας 1 και 3 ετών, είχε κόψει τον λαιμό της συζύγου του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος.

Τα αίτια του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται, ενώ ο πατέρας δεν είχε ποινικό μητρώο. Επίσης, δεν υπήρχε και προηγούμενο ιστορικό κλήσεων της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οικογένειας για ενδοοικογενειακή βία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία: Απορρίφθηκε η έφεση του Μπολσονάρου – Παραμένει η ποινή των 27 ετών για απόπειρα πραξικοπήματος

Ένα βήμα πιο κοντά στη φυλάκιση βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, μετά την απόρριψη από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας της έφεσης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στα Χανιά οι πρώτες εικονικές δίκες με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες – Επόμενος σταθμός, το Στρασβούργο

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Χανιά η διήμερη δράση με τίτλο «Εικονικές δίκες ανηλίκων», μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Πρωτοδικείου και του Δικηγορικού Συλλόγου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΥΠΕΞ για τα 42 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους: Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής

Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής και κατοχής και καλεί όλα τα κράτη να συνταχθούν με το Διεθνές Δίκαιο»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Tα Άπαντα Ποίησης του Ευάγγελου Καμπέρου»: Εκδήλωση στην Ηλιούπολη

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης σε σύμπραξη με τη Λέσχη Ανάγνωσης Ηλιούπολης παρουσιάζουν τα Άπαντα Ποίησης του Ευάγγελου Καμπέρου, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >