AD

41χρονος έσφαξε τα 2 παιδιά του, έκοψε το λαιμό της συζύγου και μετά αυτοκτόνησε

Ένα σκληρό έγκλημα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα 2 παιδιά του, στη συνέχεια δολοφόνησε τη σύζυγο του και μετά αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε τους φόνους.

Η New York Post αναφέρει ότι το περιστατικό έγινε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο Upper West Side, όπου συγγενείς της οικογένειας, παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και είχαν ανησυχήσει.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, ο 41χρονος πατέρας είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά του, ηλικίας 1 και 3 ετών, είχε κόψει τον λαιμό της συζύγου του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος.

Τα αίτια του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται, ενώ ο πατέρας δεν είχε ποινικό μητρώο. Επίσης, δεν υπήρχε και προηγούμενο ιστορικό κλήσεων της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οικογένειας για ενδοοικογενειακή βία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >