AD

Kasselakis’ video revisited | Άκουσα αυτά που είπε και αφού θέλει διάλογο, σκέφτηκα να του υποβάλλω μερικές ερωτήσεις.

Ο κος Στέφανος Κασσελάκης πριν αναγγείλει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μας συστήθηκε με ένα video στο οποίο παρουσιάζει την ζωή του και θέτει ερωτήματα σχετικά με τα στελέχη της Κυβέρνησης.

Άκουσα αυτά που είπε και αφού θέλει διάλογο, σκέφτηκα να του υποβάλλω μερικές ερωτήσεις.

0:08: γεννηθήκατε το 1988 με ‘κληρονόμους Πρωθυπουργούς’ Μα τότε μόνο ο Γεώργιος και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρχαν. Είχατε προβλέψει τον Κώστα Καραμανλή το 2004; 

0:33: ‘το παραδικαστιικό κύκλωμα χτύπησε τους γονείς μου’. Εσείς το λέτε αυτό – χωρίς στοιχεία. Πάμπολλοι επιχειρηματίες εκείνη την εποχή έχασαν τα πάντα. Το μόνο που θυμάμαι είναι το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεφε επιχειρήσεις για να ‘κοινονικοποιήσει’ την Οικονομία.

0:38: ‘στα 14 μόνος μου στην Αμερική’. Μόνος, άστεγος, χωρίς τίποτα; Ή μήπως σε θείο που είχε την δυνατότητα να σας στηρίξει καταλλήλως.
0:52: ‘ένα Πανεπιστήμιο μου έδωσε πλήρη υποτροφία’. Ενημερωτικά, ο κος Τριανταφυλλίδης, πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε πως οι υποτροφίες σκλαβώνουν τους φοιτητές στην Αμερική. Στην απάντησή  μου πως οι υποτροφίες είναι δωρεές, με μπλόκαρε. Ίσως σας φανεί χρήσιμη εμπειρία, τώρα που ζητάτε την ψήφο του κου Τριανταφυλλίδη.

1:05: ‘και είδα τι είναι Κεφάλαιο. Να αγοράζεις τον κόπο του άλλου φθηνά’ Μόνον αυτό είδατε; Τις υπεραξίες στις μετοχές που δημιουργούν κέρδη για όλους, δεν τις είδατε; Τα δάνεια που αποτελούν αρχική επένδυση για πολλούς και δημιουργούν τεράστιες εταιρείες, με κέρδη για τους ίδιους και θέσεις εργασίας σε τόσους άλλους δεν τα είδατε; Οh wait! Δεν πρόφτασα να δω το επόμενο για την επένδυσή σας!!!
1.17:’με προσωπική εγγύηση πήρα δάνειο’. Μα τι ακριβώς περιείχε αυτή η εγγύηση; Τουλάχιστον αναιρέστε το προηγούμενο περί ‘Κεφάλαιο είναι να αγοράζεις τον κόπο του άλλου φθηνά’. Εσείς πήρατε κεφάλαιο για κόπο που ΘΑ κάνατε, τζάμπα!!
2:18: κατάργηση στρατιωτικής θητείας. Από χρηματοοικονομικά γνωρίζετε, από γεωστρατηγική, δεν ξέρω…
3:05: ‘απέναντι στον κληρονόμο Μητσοτάκη’. Προς ενημέρωση, δεν κληρονόμησε κάτι. Πέτυχε να εκλεγεί από τον κόσμο σε ανοιχτή ψηφοφορία.
3.15:’που τους έχω κερδίσει σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και πτυχία’. Διαγωνιζόταν κάποιος από αντίπαλο κόμμα μαζί σας, στον ίδιο διαγωνισμό; Ή επικοινωνιακή ατάκα;
3:20: ‘κάποιον που γνωρίζει καλύτερα χρηματοοικονομικά από τον ΠΘ’. Μπερδεύτηκα: Υπουργός Οικονομικών θέλετε να εκλεγείτε ή αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ; Ενημερωτικά, τα χρηματοοικονομικά της Κυβέρνησης τα χειρίζεται ομάδα και όχι ο ΠΘ προσωπικά. Ή μήπως μια ακόμα επικοινωνιακή ατάκα;
3:32: ‘σκηνοθετημένος ΠΘ του Greenberg’. Ενώ εσείς, αυτό το video, αυτή την καμπάνια, μόνος σας την κάνατε. Τις ατάκες που χτυπάνε ‘ευαίσθητες χορδές’ (όχι πάντα πετυχημένα κατά τη γνώμη μου όπως βλέπετε), τις γράψατε εσείς και όχι κάποιος ειδικός στην επικοινωνία. Η κίνησή σας στο video είναι πηγαία, αυθεντική και ειλικρινής. Σωστά;

Επί πολιτικού τώρα, καταλήγετε πως σκοπός δικός σας είναι “ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πάλι νικητής”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που επί 10ετία κοροϊδεύει όσους έχουν ξένες σπουδές, χλεύαζε τους αποφοίτους ‘Κολάμπια’ και σχολίαζε σαν υπερτιμημένες, τις γνώσεις του ΠΘ σε ξένες γλώσσες που του επέτρεψαν να μιλήσει στο Κογκγρέσο και να δίνει συνεντεύξεις σε άψογα Γαλλικά και Γερμανικά.
Και σεις λέτε ότι ‘τα μιλάτε καλύτερα από αυτούς’.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα πρωτεία σε διαγωνισμούς γνώσεων είναι ως αριστεία, ‘ρετσινιά’ και η καρριέρα που έχετε κάνει, ‘χολέρα’.
Και σεις στηρίζετε την υποψηφιότητά σας, σε αυτές ακριβώς τις πρωτιές σας.
Καμαρώνετε για την καρίερα σας στην Goldman Sachs, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα πίνουν το αίμα του λαού δημιουργώντας υπεραξίες για τους λίγους ΄έχοντες και κατέχοντες’.
Τέλος ένα άλλο σημαντικό θέμα: ζητάτε εσείς, ένας Έλληνας του εξωτερικού, να σας ψηφίσουν για αρχηγό τους στελέχη που με την ψήφο τους στη Βουλή, αρνήθηκαν σε όλους τους άλλους Έλληνες του εξωτερικού, την συμμετοχή τους στις Εθνικές Εκλογές.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρετε να κάνετε τον ΣΥΡΙΖΑ πάλι νικητή, αλλά για να σας ψηφίσουν πρέπει να κάνουν πολλές, πάρα πολλές κωλοτούμπες!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινά η «πορτοκαλί» επέλαση – Αφρικανική σκόνη σκεπάζει ολόκληρη τη χώρα και φέρνει υψηλές θερμοκρασίες

Αφόρητη αναμένεται από σήμερα (16.05.2024) η κατάσταση στη χώρα μας, καθώς έρχονται αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες που θα δημιουργήσουν έναν αποπνικτικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το αγόρι με την πίπα | Ο ιδιαίτερος πίνακας του Picasso με την αντίθεση αρρενωπού-θηλυκού στοιχείου

Πολλοί κριτικοί τέχνης έχουν δηλώσει ότι η υψηλή τιμή πώλησης του έργου έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το όνομα του καλλιτέχνη παρά με την αξία ή την ιστορική σημασία του πίνακα.Στις 5 Μαΐου 2004 ο πίνακας πωλήθηκε για 104.168.000 δολάρια ΗΠΑ στη δημοπρασία του Sotheby`s στη Νέα Υόρκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >