AD

Συνεχίζεται η μάχη με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις στον Έβρο – Βοήθεια από 9 χώρες

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις έδωσαν για άλλο ένα βράδυ, και συνεχίζουν να δίνουν, οι πυροσβέστης που επιχειρούν στην φωτιά στον Έβρο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στον Έβρο επικεντρώνονται στις περιοχές Λευκίμμη, Κοτρωνιά και Τρεις Βρύσες, όπου σημειώνονται οι περισσότερες αναζωπυρώσεις. Παράλληλα αναζωπυρώσεις υπάρχουν και στην περιοχή των Κασσσιτερών.

Χθες, Τρίτη 29 Αυγούστου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα σημειώθηκε μια μεγάλη αναζωπύρωση στην Κοτρωνιά, με αποτέλεσμα να σταλεί μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή με την οδηγία να κατευθυνθούν προς Γιαννούλη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Έβρο επιχειρούν 475 πυροσβέστες με 100 οχήματα, 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού από αέρος 11 αεροπλάνα και 7 ελικόπτερα.

Βοήθεια από 9 χώρες

Ανάμεσα στους πυροσβέστες που παλεύουν με τις φλόγες στον Έβρο είναι δυνάμεις από Κύπρο, Γερμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Γαλλία, Τσεχία, Ρουμανία, Σλοβακία, Αλβανία.

Στην Πάρνηθα, όπου συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, η Πυροσβεστική πραγματοποιεί κατασβέσεις μικρών εστιών που εμφανίζονται μέσα στην καμένη περιοχή κοντά στο Φρούριο της Φυλής.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >