AD

Αυτός είναι ο μόνος καφές που πρέπει να πίνουν όσοι θέλουν να αδυνατίσουν

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

 

Όπως αναφέρει η Βρετανή διατροφολόγος Sarah Flowers ,ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα είναι ικανό να βοηθήσει σημαντικά την απώλεια βάρους.Η καλύτερη επιλογή λοιπόν που μπορείς να κάνεις είναι ο πράσινος καφές! Η διαφορά του με τον κοινό καφέ είναι ότι οι κόκκοι του δεν έχουν ψηθεί, με αποτέλεσμα να έχει υψηλότερα επίπεδα χλωρογενικού οξέος. Το οξύ αυτό βοηθά με τις καρδιαγγειακές παθήσεις, το διαβήτη, αλλά και την απώλεια βάρους. Πιο συγκεκριμένα, έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Indian Journal of Innovative Research and Development έδειξε ότι ο καφές αυτός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με το αδυνάτισμα και την καύση λίπους.

Επιπλέον, έρευνα που παρουσιάστηκε στο 243ο National Meeting & Exposition of the American Chemical Society κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα. Οι ερευνητές έδιναν ελάχιστη ποσότητα πράσινου καφέ σε παχύσαρκους ανθρώπους κάθε μέρα. Ύστερα από 22 εβδομάδες, είχαν χάσει το 10% του βάρους τους! «Η λήψη πολλαπλών δόσεων από εκχύλισμα πράσινων κόκκων καφέ την ημέρα παράλληλα με την εφαρμογή μιας υγιεινής διατροφής και συστηματικής φυσικής δραστηριότητας, φάνηκε να είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος στη μείωση του σωματικού βάρους», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, Joe Vinson, καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Scranton στην Πενσυλβάνια.

O πράσινος καφές έχει μια ελαφρώς πικρότερη γεύση από τον κλασικό καφέ και ένα πιο ήπιο άρωμα. Θα τον βρεις στα μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα, αλλά και στα φαρμακεία σε μορφή συμπληρώματος διατροφής.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανεξέλεγκτος θαυμαστής άρπαξε την Αριάνα Γκράντε στην πρεμιέρα του «Wicked: For Good» – Οδηγείται στη δικαιοσύνη

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Wicked: For Good», όταν ένας άνδρας υπερπήδησε τα κιγκλιδώματα ασφαλείας και άρπαξε την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νόνη Δούνια: «Όταν υπάρχουν παράπονα μεταξύ συνεργατών, καλό είναι να λύνονται κατ’ ιδίαν»

Για τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, με τον οποίο έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια, ρωτήθηκε η Νόνη Δούνια. Το πρώην μοντέλο ξεκαθάρισε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βοσνία: Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας έφθασε τους 15

Δύο γυναίκες κατέληξαν χθες το απόγευμα σε νοσοκομείο της πόλης Τούζλα, στη βορειοανατολική Βοσνία, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καιρός: Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες – Πρόγνωση απο τον Χρ. Παρανό

Αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη χώρα το Σαββατοκύριακο με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Έχουμε κάνει τον πρώτο μεγάλο κόπο που κάνουν οι άνθρωποι για να είναι μαζί»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στη Λιλή Πυράκη και μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση και τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία: Αυτόχθονες διαδηλωτές αποκλείουν την είσοδο της διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα (COP30) στο Μπελέμ

Δεκάδες αυτόχθονες διαδηλωτές απέκλεισαν σήμερα το πρωί την είσοδο του χώρου όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής για το κλίμα COP30, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία. Ως αποτέλεσμα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >