AD

Δύο αδέρφια πέθαναν από καρκίνο με διαφορά λίγων ωρών στο ίδιο κρεβάτι νοσοκομείου

Δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο την ίδια ημέρα στο ίδιο κρεβάτι νοσοκομείου στην περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο, με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Francisco Antunes Sobrinho, 52 χρονών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εντέρου το Μάιο του 2021. Έναν μήνα αργότερα, ο κατά 4 χρόνια μικρότερος αδερφός του Eduardo διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος.

Η κατάσταση του Eduardo επιδεινώθηκε ξαφνικά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο στη Σάντα Κρουζ, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Νοσηλεύτηκε 4 ημέρες και τελικά κατέληξε.

Ο μικρότερος αδερφός, ο João Antunes Neto, οδηγός λεωφορείου, κανόνιζε τηλεφωνικά με την οικογένειά του τις λεπτομέρειες της κηδείας όταν ο Francisco εισήχθη εσπευσμένα στο ίδιο νοσοκομείο. Μόλις λίγες ώρες αργότερα, πέθανε στο ίδιο κρεβάτι.

Ο João είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ήταν τόσο κοντά που πέθαναν στο ίδιο κρεβάτι του νοσοκομείου. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές ταλαιπωρίας στη ζωή μου και στη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς μου».

Τα αδέρφια κηδεύτηκαν στο Δημόσιο Κοιμητήριο της Σάντα Κρουζ, με διαφορά μόλις 24 ωρών. Ο δήμαρχος Paulo César κήρυξε τριήμερο επίσημο πένθος στην πόλη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μόνη στο πλήθος | Όταν η Marilyn τραγουδούσε `Happy Birthday` στον JFK

Στις 19 Μαίου του 1962 παρά τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της από το αλκοόλ & τα βαρβιτουρικά, η Μέριλιν ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και τραγουδά μοναδικά το “Happy Birthday” στον…κύριο πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >