AD

Σάσα Σταμάτη: «Ζητάω δημόσια συγγνώμη» – Τι απάντησε για την ανάρτηση από το ψυχιατρικό τμήμα

Συγκίνησε η Σάσα Σταμάτη μιλώντας, το πρωί της Πέμπτης (31/8) στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας της και η ίδια χρειάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις, ενώ εξήγησε και για ποιο λόγο έκανε την ανάρτηση από το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Νοσοκομείου. Ακόμα ζήτησε δημόσια συγγνώμη επειδη πριν από περίπου δύο χρόνια είχε διακόψει την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Εγώ το έκανα για όλους τους ανθρώπους. Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με το θέμα του ψυχολόγου και του ψυχιάτρου», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη όσον αφορά το post από το Θριάσιο.

«Πέρασα δύσκολα, ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη 20 χρόνια. Αναγκάστηκα να κάνω εγκλεισμό στο ψυχιατρείο δύο φορές, που είναι πολύ σκληρό να παίρνεις την απόφαση να βάζεις τον πατέρα σου μέσα στο ψυχιατρείο με εισαγγελική παραγγελία. Δεν γινόταν διαφορετικά. Είχε φύγει από το σπίτι ο πατέρας μου. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν, έπρεπε να πάρω εγώ αυτήν την απόφαση. Μία φορά η αστυνομία τον είχε βρει πάνω στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητό του, κοιμόταν, πολλά επεισόδια», εξήγησε στη συνέχεια.

«Η αφορμή είναι ότι κάποια στιγμή κλάταρα, πήγαμε τον πατέρα μου στο κέντρο αποκατάστασης. Με πήραν μία Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο, μου είπαν ότι δεν είναι καλά ο πατέρας μου και μου είπαν ότι είχε να φάει και να πιει έναν μήνα. Κάναμε αιμοκάθαρση, στη συνέχεια κόλλησε covid και ξεκουράστηκε. Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις. Κάποια στιγμή ξύπνησα ένα πρωί και είχα μουδιάσει ολόκληρη. Πήγα στο Θριάσιο με ταχυπαλμίες, με επαναφέρανε», εξομολογήθηκε η Σάσα Σταμάτη.

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από περίπου δύο χρόνια όταν η ίδια είχε διακόψει θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού, από όλους τους καλλιτέχνες. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, τους λατρεύω. Το θέατρο είναι ψυχοθεραπεία», τόνισε η Σάσα Σταμάτη.

«Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Ζητάω δημόσια συγγνώμη από όλους, έκανα λάθος. Το πλήρωσα, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Sean «Diddy» Combs | Η συγνώμη του ράπερ για το βίντεο μπου τον δείχνει να χτυπά σκληρά την πρώην του

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα» είπε για την πράξη του Ο Sean «Diddy» Combs ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή (19/5) για την επίθεση στην τότε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης: Η πολιτική δεν είναι telemarketing

Βολές για τους «πατριώτες του καναπέ» και τα χριστιανόμετρα Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θρίλερ με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.  Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε η κρατική τηλεόραση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >