AD

Το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που στέγασε τον έρωτα του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του Τάιλερ

Στο West Village στην καρδιά της Νέας Υόρκης, βρίσκεται το μικρό μίνιμαλ διαμέρισμα, που στέγασε τον έρωτα αλλά και το ξεκίνημα της πολιτικής καμπάνιας του Στέφανου Κασσελάκη

 

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας παραμένει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος περνά στην αντεπίθεση μετά τις αντιδράσεις και την κριτική που δέχτηκε για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ακολούθησε η αναδίπλωση με μία ανάρτηση του στο Twitter που με ένα νέο βίντεο του ο Κασσελάκης εμφανίζεται να αμύνεται επίσης αμήχανα απέναντι στα «πυρά» που δέχτηκε.

Την ίδια ώρα, ο Κασσελάκης ετοιμάζεται για την πρώτη κομματική του ομιλία σε ένα ΣΥΡΙΖΑ που βράζει μετά την απόφαση της .

Στέφανος Κασσελάκης – Το μίνιμαλ διαμέρισμα της Νέας Υόρκης

Από ένα μίνιμαλ διαμέρισμα ξεκίνησε η πολιτική πορεία του Κασσελάκη, αφού πρόκειται για μια πορεία που τις αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί πήρε όπως έχει αποκαλύψει από κοινού με τον σύντροφο του Τάιλερ.

O σύντροφός του Τάιλερ είχε  ανοίξει το σπίτι του σε γνωστή ιστοσελίδα και είχε μιλήσει για το διαμέρισμα του και τον ίδιο.

«Είμαι νοσηλευτής στη Νευροχειρουργική ΜΕΘ της Νέας Υόρκης και επίσης φοιτητής πλήρους απασχόλησης που εργάζομαι στο διδακτορικό μου. Καθώς βυθίζομαι σε ένα τόσο πολυάσχολο και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας, εκτιμώ ότι επιστρέφω στο σπίτι σε ένα άνετο, ασφαλές και γαλήνιο περιβάλλον. Το ότι πρέπει να δουλέψω σε αυτήν την πανδημία με έκανε να εκτιμώ ότι επιστρέφω σπίτι σε ένα διαμέρισμα που λειτουργεί ως ένα πολύ ήρεμο και ασφαλές μέρος».

Το μικροσκοπικό διαμέρισμα των μόλις στο West Village της Νέας Υόρκης είναι γεμάτο από έξυπνες ιδέες αξιοποίησης κάθε εκατοστού, όπως ένα σκαμνάκι κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι.

Το διαμέρισμα φιλοξένησε πάντως τον Τάιλερ για λίγο αφού μόλις 4 μήνες μετά την γνωριμία με τον Κασσελάκη μετακόμισαν στο σπίτι του.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης και σήμερα

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και τις θερμές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα. Καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά, τοπικά μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, αυξημένες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μόνη στο πλήθος | Όταν η Marilyn τραγουδούσε `Happy Birthday` στον JFK

Στις 19 Μαίου του 1962 παρά τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της από το αλκοόλ & τα βαρβιτουρικά, η Μέριλιν ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και τραγουδά μοναδικά το “Happy Birthday” στον…κύριο πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >