AD

The Pearl | Το συναρπαστικό υποβρύχιο εστιατόριο για ένα αξέχαστο δείπνο

Η κάψουλα – εστιατόριο της πισίνας Nemo 33 σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για δύο! 

 

Εάν ψάχνεις να την εντυπωσιάσεις, άφησε στην άκρη τις ιδέες για κλασσικά δείπνα με κεριά και δες εδώ την τέλειο δείπνο. Έαν αγαπάτε το κολύμπι και σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, κλείστε απλά εισιτήρια για τις Βρυξέλλες, γέμισε τη βαλίτσα με μαγιό και επισκέψου τη διάσημη πισίνα Nemo 33. Η Nemo 33 είναι μία από τις πισίνες με το μεγαλύτερο βάθος στον κόσμο, η οποία αγγίζει  τα 34,5 μ. βάθος.

Αν και οι Βρυξέλλες, έχουν πολλά αξιοθέατα, που θα σου τραβήξουν το βλέμμα, αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις και θα σε βοηθήσουν στο στόχο σου να εντυπωσιάσεις είναι το «Το Μαργαριτάρι» (The Pearl). Ο λόγος φυσικά για το υποβρύχιο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πισίνα Nemo 33 και σου χαρίζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία δείπνου. Πρόκειται για μία σφαιρική κάψουλα, που βρίσκεται σε βάθος πέντε μέτρων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δειπνήσουν, ενώ φτάνουν εκεί με μια μικρή κατάδυση.

Στο υποβρύχιο εστιατόριο «The Pearl» θα γευτείτε κλασσικές αλλά και πιο γκουρμέ γεύσεις συνοδεία σαμπάνιας. Μια σερβιτόρα θα βρίσκεται εκεί για να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα γίνεται. Στον εξοπλισμό του εστιατορίου περιλαμβάνονται  μπουκάλα οξυγόνου, η μάσκα και τα βατραχοπέδηλα, τα οποία είναι απαραίτητα τόσο για τους πελάτες όσο και για τους σερβιτόρους.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σι Τζινπίνγκ | «Η Κίνα θα αναλάβει δράση με τη Γαλλία για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»

O πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, που μετέβη για επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία, δήλωσε ότι σκοπεύει «να αναλάβει δράση με την Γαλλία και ολόκληρη την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χώρισαν Τσιτσιπάς-Μπαντόσα |Τίτλοι τέλους για το πιο διάσημο ζευγάρι του τένις

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας»΄έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια   Τίτλοι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία | Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι, χιλιάδες ξεσπιτώθηκαν από τις πλημμύρες

Σχεδόν 70.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και πάνω από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά δεν έχουν νερό εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >