AD

Κι εσύ ψηλός είσαι, όμορφος & με αθλητικό σώμα| Άναυδος ο Αντώνης Σρόιτερ στον ‘αέρα’ του δελτίου ειδήσεων

Την περασμένη Παρασκευή, στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, βρέθηκε η δημοσιογράφος Λώρα Ιωάννου.

 

Η έμπειρη δημοσιογράφος επισκέφθηκε το στούντιο του Αντώνη Σρόιτερ, του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, για να αναλύσει λεπτομερώς το προφίλ του υποψηφίου για τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Λώρα Ιωάννου δεν παρέλειψε να προσθέσει έναν πινελιά χιούμορ, απευθυνόμενη στον συνάδελφό της και παρουσιαστή του δελτίου.

Αντώνης Σρόιτερ-Λώρα Ιωάννου: Ο διάλογος τους

Συγκεκριμένα, όταν ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε τον λόγο στη δημοσιογράφο, αυτή επεσήμανε πως «Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ και άλλοι συνάδελφοι, όπου βρούνε δημοσιογράφο μάς βομβαρδίζουν με ερωτήσεις πέριξ του κ. Κασσελάκη. Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, τι κάνει και τι δεν κάνει. Η αλήθεια όμως είναι ότι και εμείς δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον κ. Κασσελάκη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον κ. Κασσελάκη.

Εγώ ρώτησα και κάποιους υποψήφιους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ που μου είπαν ότι δεν τον ξέρουν καν. Δηλαδή θέλω να πω πως δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά δεν τον ξέρουν πολλοί και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ όμως το ερώτημα είναι πως εξηγείται αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον για τον κ. Κασσελάκη. Δηλαδή άλλοι πασχίζουν για πέντε λεπτά δημοσιότητας στη ζωή τους και δεν τα έχουν και ο κ. Κασσελάκης έχει κάνει τρομερό κρότο.

Και το ερώτημα είναι το εξής. Αν δεν τον έλεγαν Στέφανο Κασσελάκη και τον έλεγαν Αντώνη Σρόιτερ, που και εσύ βεβαίως για να πούμε την αλήθεια, ψηλός και όμορφος είσαι, αθλητικό σώμα έχεις, έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά… θα απασχολούσε το ίδιο την κοινή γνώμη;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Λώρα Ιωάννου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για απότομη αύξηση στις πωλήσεις παράνομων φαρμάκων στην ΕΕ

Κατόπιν προειδοποίησης που εκδόθηκε από τον ΕΜΑ και τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών αρχών φαρμάκου σχετικά με την απότομη αύξηση παράνομων φαρμάκων της κατηγορίας των αγωνιστών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γαλλία: Κρατούμενοι σε απεργία πείνας για τις συνθήκες κράτησης τους

Κρατούμενοι σε μια γαλλική φυλακή υψίστης ασφαλείας για επικίνδυνους εμπόρους ναρκωτικών ξεκίνησαν απεργία πείνας αυτή την εβδομάδα για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες κράτησής τους,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νατάσσα Μποφίλιου για Μάνο Βουλαρίνο: «Ξέρεις κάποιον να γίνεται viral τόσο συχνά χωρίς να κάνει τίποτα;»

«Δεν είπε κάποιος κάτι για photoshop, είπαν ότι ρουφάω την κοιλιά μου. Δεν έχω κάνει photoshop ποτέ…» σχολίασε η Νατάσσα Μποφίλιου. Στην περιβόητη viral φωτογραφία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κομισιόν για δασμούς της Κίνας στο ευρωπαϊκό χοιρινό κρέας: «Θα υπερασπιστούμε τους παραγωγούς μας με όλα τα μέσα»

«Θα μελετήσουμε τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >