AD

Βαφτίσια για Τούνη-Αλεξάδρου: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόλαυσαν το πρώτο τους καλοκαίρι με τον γιο τους και από όσα είδαμε ήταν μοναδικό.

Το ζευγάρι μετά από πολλές εξορμήσεις, πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παράλληλα όμως, έχει ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τη βάπτιση του μικρού Νουνίτο.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer το απόγευμα της Παρασκευής 1/9 βρέθηκε στο κτήμα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, όπου και μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τους τρεις τους.

«Έχουμε έρθει στο κτήμα για τη βάπτιση του νούνι. Να δούμε τα πάντα, όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι το χειρότερο του Δημήτρη, τον βασανίζουμε τον Στέφανο, αλλά τον αγαπάμε τον μπαμπά μας», είπε στο βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >