AD

Βαφτίσια για Τούνη-Αλεξάδρου: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόλαυσαν το πρώτο τους καλοκαίρι με τον γιο τους και από όσα είδαμε ήταν μοναδικό.

Το ζευγάρι μετά από πολλές εξορμήσεις, πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παράλληλα όμως, έχει ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τη βάπτιση του μικρού Νουνίτο.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer το απόγευμα της Παρασκευής 1/9 βρέθηκε στο κτήμα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, όπου και μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τους τρεις τους.

«Έχουμε έρθει στο κτήμα για τη βάπτιση του νούνι. Να δούμε τα πάντα, όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι το χειρότερο του Δημήτρη, τον βασανίζουμε τον Στέφανο, αλλά τον αγαπάμε τον μπαμπά μας», είπε στο βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

O Κασσελάκης καταγγέλει ότι οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν νέα μέλη που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή

Βολές κατά της ΚΕΦΕ εξαπέλυσε μέσω twitter ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Νίκολα Τέσλα αποκαλύπτει την αλήθεια για τις πυραμίδες

Οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες της Γκίζας είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο θαυμαστά οικοδομήματα στον πλανήτη, αφού έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της φύσης για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να στέκονται γερά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >