AD

Αυτή είναι η ίσως πιο συγκλονιστική πισίνα στον κόσμο

Σ’ αυτή την πισίνα νιώθεις ότι κολυμπάς μες στη θάλασσα.

 

Στα προάστια του Σύδνεϋ, στη Νέα Νότια Ουαλία, βρίσκεται μία από τις πιο φημισμένες παραλίες της Αυστραλίας και του κόσμου ολόκληρου.

Ο λόγος για την Bondi Beach, τη διάσημη ανατολική ακτή του Σύδνεϋ, που τη λούζει ο ήλιος και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του σερφ, λόγω των εντυπωσιακών κυμάτων που χτυπούν την χρυσαφένια αμμουδιά της.

Είναι επίσης γνωστή για τα μπαράκια της και τις ζωηρές καφετέριες όσο και για τα μπάρμπεκιου που διοργανώνονται στις πίσω αυλές των σπιτιών κάθε Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, η φήμη της εξαπλώθηκε παγκοσμίως όταν χτίστηκε στην ακτή της η ίσως πιο εντυπωσιακή πισίνα στον κόσμο. Η Icebergs pool.

Σ’ αυτή την πισίνα νιώθεις ότι κολυμπάς μες στη θάλασσα. Κυριολεκτικά, όχι μόνο λόγω της τοποθεσίας της με τα κύματα να έρχονται καταπάνω σου, αλλά λόγω του ότι περιέχει θαλασσινό νερό.

Και το καλύτερο; Η είσοδος κοστίζει για τους ενήλικες μόνο 4 ευρώ.

IFrame

IFrame

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σι Τζινπίνγκ | «Η Κίνα θα αναλάβει δράση με τη Γαλλία για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»

O πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, που μετέβη για επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία, δήλωσε ότι σκοπεύει «να αναλάβει δράση με την Γαλλία και ολόκληρη την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χώρισαν Τσιτσιπάς-Μπαντόσα |Τίτλοι τέλους για το πιο διάσημο ζευγάρι του τένις

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας»΄έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια   Τίτλοι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία | Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι, χιλιάδες ξεσπιτώθηκαν από τις πλημμύρες

Σχεδόν 70.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και πάνω από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά δεν έχουν νερό εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >