AD

Σ’ αυτή τη λίμνη κολυμπάς μαζί με μέδουσες χωρίς να σου συμβεί το παραμικρό

Η Jellyfish Lake είναι μια λίμνη καταμεσής ενός νησιού, η οποία ήταν κάποτε θάλασσα.

 

Το Παλάου βρίσκεται στην Μικρονησία στο δυτικό Ειρηνικό ωκεανό και περιλαμβάνει περισσότερα από 200 νησιά του αρχιπελάγους των Καρολίνων νήσων. Σε ένα από αυτά βρίσκεται η Jellyfish Lake, μια λίμνη που δεν μοιάζει με καμία από αυτές που έχεις δει.

Βρίσκεται καταμεσής ενός νησιού και ήταν κάποτε θάλασσα. Εγκλωβίστηκε σε ύψος 200 μ. λόγω διαφόρων γεωλογικών ανακατατάξεων και πλέον στο βυθό της κατοικούν εκατομμύρια μεταλλαγμένες σπάνιες μέδουσες που δεν τσιμπάνε.

Είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο και γι’ αυτό επισκέπτες από όλο τον κόσμο δεν διστάζουν να βουτήξουν στη λίμνη και να κολυμπήσουν παρέα με τα παράξενα αυτά πλάσματα.

IFrame

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Maria Montessori | Η ιστορία & ο δεκάλογος της εξαίρετης παιδαγωγού που απέρριψε το παραδοσιακό σχολείο

‘Τα παιδιά είναι σφηνωμένα στα θρανία σαν τις πεταλούδες καρφωμένες με πινέζες στα λευκώματα’ έλεγε η Maria Montessori η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 70 χρόνια, στις 6 Μαΐου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σι Τζινπίνγκ | «Η Κίνα θα αναλάβει δράση με τη Γαλλία για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»

O πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, που μετέβη για επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία, δήλωσε ότι σκοπεύει «να αναλάβει δράση με την Γαλλία και ολόκληρη την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χώρισαν Τσιτσιπάς-Μπαντόσα |Τίτλοι τέλους για το πιο διάσημο ζευγάρι του τένις

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας»΄έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια   Τίτλοι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >