AD

Παναγιώταρου – Σχίζας | Τσακώθηκαν στα μπουζούκια

Περίπου πέντε μήνες από τον χωρισμό τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είχαν μια αμήχανη στιγμή σε νυχτερινό κέντρο.

Η instagrammer επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», ο πρώην παίκτης του «Survivor» πετούσε λουλούδια στην άλλοτε σύντροφό του και αυτό εκνεύρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο

 

Στη συνέχεια, όταν ο Στάθης Σχίζας την πλησίασε και στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή, φαίνεται να έχουν έναν έντονο διάλογο. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας την έπιασε από το χέρι και εκείνη αντέδρασε αμέσως.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»
Τον χωρισμό τους επιβεβαίωσαν τον περασμένο Μάιο, όταν είχαν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Έκτοτε, σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους δέχονταν ερωτήσεις, ο ένας για τον άλλο. Όταν η instagrammer βρέθηκε στα MAD VMA τον Ιούνιο και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που βρίσκονταν εκεί. Αναφορικά με τον χωρισμό της, δήλωσε: «Σε έναν χωρισμό και γενικά, σε κάθε σχέση, δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, όταν κλείνει η πόρτα. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου. Ακόμα κι αν ξέρω ότι κάνοντάς το μια ιστορία, θα είναι όλοι υπέρ μου. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν το κάνω, γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».

Όταν στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Στάθη Σχίζα, δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτόν τον άνθρωπο. Εννοείται ότι πήρα όλα μου τα πράγματα, τα πράγματά μου τα αγαπώ. Δεν επέστρεψα τα δώρα του, ούτε μου επέστρεψε τα δώρα που του είχα κάνει. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

Η συνάντησή τους στη Μύκονο – Δεν αντάλλαξαν κουβέντα
Στα τέλη του Ιουλίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στη Μύκονο, όπου ήταν και ο πρώην σύντροφός της για διακοπές, μαζί με δύο πρώην συμπαίκτες του, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.


Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το ζευγάρι στο νησί, με τον έναν να βρίσκεται πολύ κοντά στον άλλο. Ωστόσο, όχι μόνο δεν μίλησαν, αλλά ούτε καν χαιρετήθηκαν.

Όταν μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντιλήφθηκε την παρουσία του πρώην συντρόφου της, γύρισε το κεφάλι της, χωρίς ωστόσο να επιδιώκει την επικοινωνία μαζί του. Λίγα λεπτά αφού η ίδια βρέθηκε κοντά του, ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το σημείο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η τεχνητή νοημοσύνη επαναπροσδιορίζει τους όρους του εγκλήματος

Η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) επαναπροσδιορίζει ριζικά τους όρους του εγκλήματος- από απάτες με deepfake και ransomware γραμμένο από ΤΝ, μέχρι μαζικές κλοπές ταυτότητας και κυβερνοεπιθέσεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε άγριο ξέσπασμα στον αέρα: «Ένιωσα αηδία, ντράπηκα για πάρα πολλά σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν»

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυστύχημα θεωρεί η σουηδική αστυνομία την πρόσκρουση λεωφορείο σε στάση στη Στοκχόλμη με απολογισμό τρεις νεκρούς

Το σενάριο του δυστυχήματος δήλωσε σήμερα ότι προκρίνει η σουηδική αστυνομία, μία ημέρα από το θάνατο τριών ανθρώπων πάνω στους οποίους έπεσε λεωφορείο στη Στοκχόλμη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

”Εφιάλτης” η παιδική παχυσαρκία στη χώρα – Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην Τρίπολη

Υπαίθρια δράση με θέμα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου, πάνω στο θέμα της βρεφικής, παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, έγινε στην Τρίπολη. Πρόκειται, στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νίκος Πουρσανίδης: «Αυτό ήταν βάρος για μένα που έχω μεγάλη διαφορά με τα αδέλφια μου»

Ο Νίκος Πουρσανίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής “Το ‘χουμε” στον ΣΚΑΪ, η οποία και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βίντεο-ντοκουμέντο από ληστεία σε διαμέρισμα στο Μπουρνάζι

Βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΕΡΤnews αποτυπώνει καρέ- καρέ τις κινήσεις τεσσάρων διαρρηκτών σε ισόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, στο Μπουρνάζι. Όπως φαίνεται και στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >