AD

Αυτό είναι το μυστικό της Dua Lipa για απίστευτο σεξ

Συμβουλές για μία καλύτερη σεξουαλική ζωή μοιράστηκε πρόσφατα η Dua Lipa μέσα από podcast της, μιλώντας ανοιχτά για τις προσωπικές της σχέσεις.

 

 

Η 28χρονη τραγουδίστρια που πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ελλάδα, παρέα με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, τόνισε ότι τα ζευγάρια πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους τις σεξουαλικές τους ανάγκες, προκειμένου να λειτουργήσει η σχέση τους.

Η ίδια σημείωσε ότι κάθε αμηχανία γύρω από το σεξ πρέπει να μένει «έξω από την πόρτα» μιας σχέσης, ενώ σχολίασε ότι «Το να μη μιλάς για το σεξ με το άτομο που κάνεις σεξ, είναι μια περίεργη κατάσταση για εμένα».

«Είναι σημαντικό να μιλάμε πιο ελεύθερα για το σεξ, ώστε να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τις ενοχές και τη ντροπή που το περιβάλλουν», πρόσθεσε.

Μιλώντας για το πώς μπορούμε να κάνουμε την αγάπη να διαρκέσει σε μία σχέση, η Dua Lipa αναφέρθηκε στην ανάγκη το ζευγάρι να διασκεδάζει παρέα, ενώ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η pop star ξεκαθάρισε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ κάποια εφαρμογή γνωριμιών, επειδή «αφαιρούν τον αυθορμητισμό ενός νέου ειδυλλίου».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >