AD

Κομμένη στα δύο η Μαγνησία – Κατέρρευσε το οδόστρωμα στο δρόμο Βόλος – Πορταριά

Δραματική είναι η κατάσταση στη Μαγνησία την οποία χτυπά με μανία η κακοκαιρία Daniel. Σε Βόλο και Πήλιο, οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Ενδεικτικό της κατάστασης, είναι ότι ο δρόμος, που μέχρι χθες, ανέβαινε στο Πήλιο, και πιο συγκεκριμένα προς Πορταριά, σήμερα δεν υπάρχει και είναι αποκομμένη η πρόσβαση.

Το οδόστρωμα κατέρρευσε, και ο δρόμος κόπηκε στα δύο, έχοντας «αντικατασταθεί» από ορμητικά νερά.

Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές

Η κυκλοφορία γίνεται μόνο μέσω Άλλης Μεριάς, με  τους οδηγούς να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Εγκλωβισμένοι

Μιλώντας στο MEGA η κα Ηρώ περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.

«Σας παρακαλούμε πάρα πολύ, είμαστε αποκομμένοι από παντού. Θέλουμε βοήθεια. Υπάρχει κόσμος που έχει εγκλωβιστεί στο χωριό», είπε, τονίζοντας πως τουλάχιστον 3.500 άτομα βρίσκονται αποκλεισμένα.

Πολλές περιοχές στη Μαγνησία, μεταξύ αυτών και ο Άγιος Ιωάννης, δεν έχουν ρεύμα και νερό, ενώ η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

«Σε λίγο δεν θα υπάρχει επικοινωνία, δεν θα ξέρετε αν ζούμε ή αν θα πεθάνουμε. Το βράδυ το περάσαμε χωρίς ρεύμα. Δεν υπάρχει δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, είναι θαύμα ότι τώρα σας μιλάω», είπε.

Όπως είπε η ίδια, πολλοί κάτοικοι βρίσκονται σε πανικό και θέλουν να εγκαταλείψουν την περιοχή, ωστόσο οι δρόμοι είναι κλειστοί.

Άγνωστο μέχρι στιγμής πόσοι κάτοικοι του Αγίου Ιωάννη χρειάζονται βοήθεια, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες πολίτες θα προσπαθήσουν να γυρίσουν τα σπίτια της περιοχής και να δουν πόσοι ηλικιωμένοι, άρρωστοι και μικρά παιδιά χρειάζονται βοήθεια.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >