AD

Χώρισε ο Αλ Πατσίνο με την 29χρονη σύντροφο του

Μόλις τρεις μήνες αφότου έφεραν στον κόσμο το παιδί τους, ο Αλ Πατσίνο και η σύντροφός του χώρισαν, με τη Νουρ Αλφαλά να ζητάει την επιμέλεια του γιου τους.

Η 29χρονη Νουρ Αλφαλά κατέθεσε αίτηση για την πλήρη φυσική επιμέλεια του τριών μηνών γιου τους, καθώς και τον καθορισμό της γονικής σχέσης με τον Αλ Πατσίνο, σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Page Six

Τι ζητά η πρώην σύντροφος του Αλ Πατσίνο
Η κατάθεση αυτή γίνεται συχνά από άγαμα ζευγάρια με παιδιά για να καθορίσουν την επιμέλεια, τις επισκέψεις και τη διατροφή των παιδιών.

Η 29χρονη Νουρ Αλφαλά
Η 29χρονη Νουρ Αλφαλά
Πάντως, παρότι η Νουρ Αλφαλά θέλει την επιμέλεια του γιου τους, είναι πρόθυμη να δώσει «εύλογα δικαιώματα επίσκεψης» στον 83χρονο Αλ Πατσίνο και ζήτησε τη νομική επιμέλεια, η οποία θα του δώσει λόγο σε σημαντικές αποφάσεις, όπως η σχολική εκπαίδευση και η ιατρική περίθαλψη. Ζητά επίσης από τον ηθοποιό να πληρώσει τα δικαστικά της έξοδα και οποιαδήποτε άλλα έξοδα σχετίζονται με το δικαστήριο.

Η Νουρ συμπεριέλαβε επίσης ένα αντίγραφο μιας υπογεγραμμένης «εθελοντικής δήλωσης γονικής μέριμνας» η οποία αποδεικνύει ότι ο Αλ Πατσίνο είναι ο βιολογικός πατέρας του Ρομάν Αλφαλά Πατσίνο.

Η εγκυμοσύνη-έκπληξη της συντρόφου του Αλ Πατσίνο -Δεν το πίστευε ο ηθοποιός
Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους κοινό παιδί -το τέταρτο του Αλ Πατσίνο- στις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.


Κι ενώ πηγές δήλωσαν τότε στο TMZ πως το ζευγάρι ήταν εκστασιασμένο, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να απαίτησε ένα τεστ πατρότητας όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της. Πηγές είπαν στο πρακτορείο πως ο Αλ ήταν «σοκαρισμένος» και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να αφήσει κάποια έγκυο, λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που συνήθως προκαλεί υπογονιμότητα.

 

Στην πραγματικότητα, ο ηθοποιός έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μόλις δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους. Ωστόσο, μόλις τα πράγματα τακτοποιήθηκαν, ο Αλ Πατσίνο έδειχνε ενθουσιασμένος που μεγάλωνε την οικογένειά του, αποκαλώντας την εγκυμοσύνη «ξεχωριστή».

«Είναι πολύ ιδιαίτερο» δήλωσε αποκλειστικά τότε στην Daily Mail. «Πάντα ήταν. Έχω πολλά παιδιά. Αλλά αυτό που έρχεται αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά ξεχωριστό» πρόσθεσε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Ξανά ψηλά η εθνική μας»: Τα συγχαρητήρια του Σ. Φάμελλου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Eurobasket

Τα συγχαρητήριά του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Eurobasket.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης για Εθνική μπάσκετ: Η επίσημη αγαπημένη επέστρεψε εκεί που ανήκει – Χάλκινο που λάμπει σαν χρυσό στα μάτια όλων μας

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό team της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2025, απηύθυνε ο Κυριακός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυτική Αττική: Καραμπίνα, σφαίρες και ηχεία κατασχέθηκαν στην τελευταία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε οικισμούς Ρομά

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στους οικισμούς Ρομά σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια, αναδεικνύοντας τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την αντιμετώπιση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δύο εκτροχιασμοί τρένων σε διαφορετικές περιοχές στη Ρωσία, νεκρός ένας μηχανοδηγός

Δύο τρένα εκτροχιάστηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/09) σε διαφορετικές περιοχές της περιφέρειας Λένινγκραντ, στη δυτική Ρωσία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μελέτη: Στρες και κοινωνικοί παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο παχυσαρκίας

Καθώς το ποσοστό των υπέρβαρων και των παχύσαρκων ανθρώπων στις ΗΠΑ αυξάνεται ραγδαία από τη δεκαετία του 1990, έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή και η άσκηση δεν επαρκούν για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάνω από 800 μετανάστες σε μία ημέρα έφτασαν σε Κρήτη και Γαύδο – Σε οριακό σημείο οι δομές, δείτε βίντεο

Στη νότια Κρήτη και τη Γαύδο, οι πρόσφατες αφίξεις μεταναστών με λέμβους έχουν επαναφέρει το μεταναστευτικό ζήτημα στο προσκήνιο, με τις τοπικές Αρχές σε συνεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >