AD

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Προσωπικά το βρίσκω σικ να είσαι διαζευγμένος μέχρι την ηλικία των 30»

«Συγχαρητήρια!» είπε το διάσημο μοντέλο με βίντεο της στο TikTok σε όλα τα άτομα που παίρνουν διαζύγιο, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στη Σόφι Τέρνερ

 

 

Το μοντέλο, το οποίο είναι και και το ίδιο χωρισμένο και έχει έναν δίχρονο γιο, τον Σιλβέστερ Απόλλο, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, τον παραγωγό ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ-Μακλάρντ, φαίνεται ότι τάχθηκε υπέρ της Τέρνερ.

Σε μια ανάρτηση στο TikTok, η 32χρονη δήλωσε: «Φαίνεται λοιπόν ότι πολλές κυρίες παίρνουν διαζύγιο πριν κλείσουν τα 30. Και ως κάποια που παντρεύτηκε στα 26, έχει χωρίσει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στα 32, πρέπει να σας πω ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο».

Και συνέχισε: «Η δεκαετία των ’20 είναι η εποχή των “χαρακωμάτων”. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι στα 30 σου, να είσαι ακόμα σέξι, να έχεις ίσως λίγα δικά σου χρήματα, να σκέφτεσαι τι να κάνεις με τη ζωή σου και όλα αυτά. Να έχεις δοκιμάσει αυτή τη φαντασίωση του γάμου και να συνειδητοποιείς ότι ίσως δεν είναι όλα όσα φαντάζεσαι. Και μετά έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Έτσι, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν άγχος γι’ αυτό, για το διαζύγιο, είναι καλό πράγμα. Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έχει πάνω από 630.000 προβολές, έγραψε: «Προσωπικά το βρίσκω σικ να είσαι διαζευγμένος μέχρι την ηλικία των 30 ετών».

Οι θαυμαστές του διάσημου μοντέλου έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, με πολλούς να συμφωνούν με τη Ραταϊκόφσκι, καθώς ανέφεραν λεπτομερώς τις δικές τους εμπειρίες.

Ένας έγραψε: «Κορίτσι!!! Χώρισα στα 26 και πήρα το δικό μου σπίτι και στάθηκα ξανά στα πόδια μου μέσα σε ένα χρόνο. Τώρα είμαστε συν-κηδεμόνες και είμαστε τόσο καλά και η νέα του γυναίκα είναι η καλύτερή μου φίλη».

Ένας άλλος είπε: «Διαζευγμένος εδώ. Το γρασίδι ήταν πραγματικά πιο πράσινο στην άλλη πλευρά».

Ενώ, ένας τρίτος σχολίασε: «Εγώ παρέλειψα το κομμάτι του γάμου και έμεινα ελεύθερη», στο οποίο απάντησε η Ραταϊκόφσκι: «Μπράβο σου. Μακάρι να ήμουν τόσο σοφή! Προσωπικά δεν θα είχα καταλάβει τον γάμο και θα ανησυχούσα για το τι χάνω στα 30 μου».

«31 ετών και παίρνω διαζύγιο. Ειλικρινά νιώθω τόση ντροπή γι’ αυτό, αλλά αυτό με έκανε πραγματικά να νιώσω καλύτερα», συμπλήρωσε ένας άλλος λογαριασμός στο TikTok.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Novartis: Ψεύδονταν συνειδητά οι προστατευόμενοι μάρτυρες για να πλήξουν τον Γιάννη Στουρνάρα, δήλωσε η σύζυγός του

«Πυρά» στους προστατευόμενους μάρτυρες “Μαξίμου Σαράφη” και “Αικατερίνης Κελέση”, για τις καταθέσεις τους στην υπόθεση της Novartis, εξαπέλυσε η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη, Λίνα Νικολοπούλου,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έρευνα στην Ιταλία για όσους έκαναν «τουρισμό ελεύθερων σκοπευτών» και πυροβολούσαν αμάχους στο Σαράγεβο

Επί πληρωμή έκαναν «τουρισμό ελεύθερων σκοπευτών» με ζωντανούς στόχους τους αμάχους στο Σαράγεβο στην πολιορκία της πόλης πριν από τρεις δεκαετίες. Όσα από τα θύματά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γλυκερία: «Εγώ είμαι αυτή που είμαι, από το χώρο μου δεν με στήριξαν, αλλά ούτε κι αυτό με ενδιαφέρει»

Η Γλυκερία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, τους στόχους της, ενώ απάντησε και για τα αρνητικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου στο Μπουένος Άιρες: Μαύρα σύννεφα κρύβουν τον ορίζοντα και σκεπάζουν όλη την πόλη

Ένα ισχυρό μέτωπο καταιγίδας σάρωσε την επαρχία του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, φέρνοντας ισχυρούς ανέμους με πολύ δυνατές ριπές που προκάλεσαν ζημιές στις υποδομές και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπίλι Μπομπ Θόρντον για την Αντζελίνα Τζολί: «Ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

Σε μια ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός Μπίλι Μπομπ Θόρντον μίλησε με ιδιαίτερη ζεστασιά για την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γέρακας: Σύλληψη μοτοσικλετιστή που έτρεχε με 205 χλμ στη λεωφόρο Μαραθώνος

Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες (17-11-2025)

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >