AD

Blue Horizon: Μία ώρα αφού έριξαν τον 36χρονο Αντώνη στη θάλασσα, δόθηκε εντολή να γυρίσει πίσω το πλοίο

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το πρωί στις 09:30 πήραν οι τρεις συλληφθέντες του Blue Horizon. Οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά για τη ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Πύλη Ε3 του λιμανιού του Πειραιά με θύμα τον 36χρονο Αντώνη προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή. Εν τέλει όπως αναμενόταν ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

Όπως υποστήριξε και ο Καπετάνιος του Blue Horizon, ενημερώθηκε πως «έπεσε άνθρωπος» στην θάλασσα στις 21:13 και μια ώρα αργότερα έλαβε εντολή από το λιμενικό για «κράτει» και στο μεσοδιάστημα δεν έλαβε πρωτοβουλία να το σταματήσει.

Συγκεκριμένα, στις 21.13 το βράδυ της Τρίτης, ο Πλοίαρχος πληροφορείται πως υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα και δίνει αμέσως εντολή στον Αξιωματικό της γέφυρας να ενημερώσει μέσω ασυρμάτου το κέντρο VHF του Λιμενικού Σώματος.
Στις 21.14, τηλεφωνεί ο ίδιος στο Α Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και ενημερώνει τον αξιωματικό υπηρεσίας για το περιστατικό.
Ο Πλοίαρχος λαμβάνει την απάντηση “καλώς, το γνωρίζουμε. Ανέμενε οδηγίες” και περιμένει νεότερη ενημέρωση από το Λιμενικό.
Στις 21.42, το Λιμενικό του απαντά με την εντολή “κράτει” προκειμένου να σταματήσει το πλοίο και στις 22.01 λαμβάνει νέα εντολή να διακόψει το ταξίδι και να επιστρέψει πίσω, στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο συνήγορος του Πλοιάρχου του Blue Horizon, κ. Γιώργος Κοκοσάλης, δήλωσε πως ο κατηγορούμενος προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αφότου ενημερώθηκε για το συμβάν ενώ καταδικάζει απερίφραστα όλες τις ποινικά επιλήψιμες και κοινωνικά αποτρόπαιες συμπεριφορές.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Πούτιν βγάζει τον Σεργκέι Σοϊγκού από το υπουργείο Άμυνας

Ο Σεργκέι Λαβρόφ παραμένει υπουργός Εξωτερικών – Ο Σοϊγκού θα αναλάβει επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας μεταδίδει το Skynews   Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε την αντικατάσταση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αυστηρή προειδοποίηση στη Βόρεια Μακεδονία | Παραβιάζεται κατάφωρα η Συμφωνία των Πρεσπών, λέει το υπουργείο Εξωτερικών

H ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας εξαρτάται από την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και κυρίως από τη χρήση της συνταγματικής ονομασίας της χώρας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ βρίζει τον Μπάιντεν σε προεκλογική συγκέντρωση | Είναι βλάκας, όλος ο κόσμος γελάει μαζί του

«Παντελώς βλάκα» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Τζο Μπάιντεν κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γουάιλντγουντ του Νιου Τζέρσεϊ, υποστηρίζοντας ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >