AD

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται το 2024

Σχέδια γάμου φαίνεται πως κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Σπυριδούλα Τριάντου στη Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, άτομα από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο μετά το 2023. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως κουμπάρος σε αυτόν τον γάμο θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης άλλωστε δεν κρύβουν ούτε στιγμή τον έρωτά τους, ενώ από την πρώτη στιγμή που η σχέση τους έγινε γνωστή τα σενάρια γάμου φούντωσαν.

Τον Οκτώβριο του 2022, σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Βανδή είχε ερωτηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τότε, η τραγουδίστρια είχε απαντήσει: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί Πάνω από όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έρχεται «τσουνάμι» αγωγών για τα υποχρεωτικά εμβόλια του κορωνοϊού

Δύο χρόνια και οκτώ μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε δώσει παραγγελία για «κυνηγητό» ανά την Ελλάδα σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοϊό, κινητοποιώντας μάλιστα τις εισαγγελικές Αρχές σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Είμαι άτομο χωρίς φύλο | Ποιο είναι το 24χρονο Nemo που σήκωσε την κούπα στην Eurovision

Η επιτροπή της Ελβετίας για τη φετινή Eurovision επέλεξε το Nemo και το τραγούδι «The Code», αφού άκουσε 400 διαφορετικά τραγούδια που υποβλήθηκαν στον ελβετικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >