AD

Shashaile | H influencer με το περισσότερο Photoshop που έχετε δει ποτέ

Mια influencer από τη Νότια Κορέα έχει κατακτήσει το instagram με φωτογραφίες τόσο βαριά επεξεργασμένες που οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να τους αρέσουν. Αφού το τερματίζει…

Οι influencers που επιδεικνύουν τις καμπύλες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και αρκετά χρόνια, και ενώ πολλές από αυτές βασίζονται σε φίλτρα και δεξιότητες Photoshop για να αλλάξουν ψηφιακά την εμφάνισή τους, προσπαθούν να το κρύβουν από το κοινό τους.

 

Τι θα γινόταν όμως αν κάποιος αποφάσιζε να επεξεργάζεται τόσο τρανταχτά τις φωτογραφίες του που δεν θα άφηνε ούτε μια αμφιβολία για το αν είναι φυσικές ή οχι…

Ετσι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Shashaile έρχεται και όχι μόνο πρωτοστατεί στην ψηφιακή χειραγώγηση των φωτογραφιών της στα social media, αλλά στην πραγματικότητα υπερβαίνει τα εσκαμμένα με την ΤΟΣΗ επεξεργασία, οι άνθρωποι προφανώς το βρίσκουν διασκεδαστικό!

Τουλάχιστον αυτός είναι ένας τρόπος για να εξηγήσουμε την αυξανόμενη δημοτικότητα της Shashaile!

Η Shasheile δείχνει εξωπραγματική σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει στο Instagram της. Έχει μια απίστευτα μικρή μέση, τεράστιο στήθος, παράξενα μακριά άκρα και λαιμό και ένα πολύ μικρό κεφάλι! Τα μάτια της είναι τόσο βαριά επεξεργασμένα σε κάθε φωτογραφία που δε φαίνονται σχεδόν ποτέ ίδια, όπως και το πηγούνι της που έχει σχήμα V. Δες την κι εσύ!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >