AD

Κυκλοφοριακό χάος σε όλη την Αθήνα – Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας

Τα σχολεία άνοιξαν, οι διακοπές φαίνονται σαν μια μακρινή ανάμνηση, οι Αθηναίοι επέστρεψαν στις δουλειές τους και μαζί επέστρεψε η κίνηση στους δρόμους.

Από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί της Τρίτης (12.9.2023) η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι στο «κόκκινο». Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Λεωφόρο Κηφισίας και στον Κηφισό.

Στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα της καθόδου η κίνηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση και φτάνει μέχρι τον… Πειραιά. Στο ρεύμα της ανόδου η διέλευση των οχημάτων γίνεται με αργούς ρυθμούς από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Ιωνία.

Στην Κηφισίας η κίνηση είναι αυξημένη και στα δύο ρεύματα σε όλο το μήκος της Λεωφόρου. περίπου τους Αμπελόκηπους έως και το Μαρούσι.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται και κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας όπως η Λεωφόρος Μεσογείων, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου και η Ποσειδώνος.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο: 15′-20′ από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10′-15′ από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας και 10′-15΄ στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >