AD

Θέμης Κανέλλος | «Δεν θα θυσιάσω έναν χρόνο από τη ζωή μου για να πάω στον στρατό»

Πριν από λίγες ημέρες ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε μέσα από τα social media του ότι πήγε στο Φρουραρχείο Αθηνών για να πάρει απαλλαγή από το στρατό.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» επέλεξε να φορέσει μίνι, κάτι που συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου, τόσο για την ενδυματολογική του επιλογή, όσο και την άρνησή του να πάει να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό.

«Με βλέπετε με τα στρατιωτικά να μην έχετε παράπονο. Δεν λέω μου πάνε, αλλά δεν θα θυσιάσω και έναν χρόνο από τη ζωή μου για να πάω στον στρατό. Έβαλα αυτά τα ρούχα γιατί είναι το στυλ μου, έτσι ντύνομαι είτε για να πάω μια βόλτα, είτε για να πάω σε έναν φίλο μου είτε ακόμη για να πάω και στον στρατό.

Είναι απλά ύφασμα, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ουσία. Έχω ξαναπάρει αναβολή, αυτή είναι η τελειωτική μου για να πάρω το Ι5 και να τελειώνω με αυτό το κεφάλαιο του στρατού.

Πάρα πολύ το σιχαίνομαι, δεν το μπορώ. Είναι κάτι που με αγχώνει όπως και πολλά παιδιά εκεί έξω. Το πήρα και όλα καλά. Δεν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε ένα τόσο κλειστό χώρο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα.

Έτσι κι αλλιώς και η ψυχίατρός μου όταν είχα πάει μου είπε ότι οι λόγοι που δεν θες να πας είναι απόλυτα λογικοί. Πέρα από αυτό δεν μπορώ να ακολουθήσω τόσο αυστηρούς κανόνες.

Δεν μπορώ να αλλάξω την εμφάνισή μου, να βγάλω τα νύχια μου, να αλλάξω τα μαλλιά μου, να μη φοράω ό,τι θέλω. Χάνω την ταυτότητα μου και δεν είναι κάτι το οποίο είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω στον βωμό της πατρίδας, όπου με βλέπει ως πολίτη δεύτερης κατηγορίας.

Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν θα πάω να υπηρετήσω μια χώρα, η οποία δεν υπηρετεί τους πολίτες της» ανέφερε» είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Ακολουθήστε το KLIK και στα Google News

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν ξέρω, είμαι κουλ μπαμπάς; Δίνω μάχη για να πάμε σε μια έκθεση για τον Βαν Γκογκ»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο «Νωρίς Νωρίς» και μίλησε με ειλικρίνεια για την πατρότητα και την καθημερινότητα με τα παιδιά του.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πόλεμος Ουκρανίας – Ρωσίας: Νέες προσπάθειες για «ξεπάγωμα» των ειρηνευτικών συνομιλιών με πρωτοβουλία των ΗΠΑ

Επίσκεψη στο Κίεβο, η οποία δεν είχε προαναγγελθεί και αποτελεί μία σπάνια κίνηση της κυβέρνησης Ντόναλντ Τραμπ εν καιρώ πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας, πραγματοποιούν δύο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε αυξημένη επιφυλακή οι Αρχές στην Ήπειρο λόγω της κακοκαιρίας

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται η Ήπειρος, λόγο κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, προκαλώντας έντονες βροχοπτώσεις και δημιουργώντας προβλήματα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ενιαίο ποινολόγιο για POS και IRIS – Εξωδικαστική επίλυση των φορολογικών διαφορών με την Εφορία

Αλλαγές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης χρεών και ευρύτερα στο μείζον ζήτημα του ιδιωτικού χρέους, επέκταση του ισχύοντος πλαισίου των προστίμων και στις νέες μορφές ηλεκτρονικών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στην Τουρκία σήμερα ο Ζελένσκι – Θα συναντηθεί με τον Ερντογάν

Στην Τουρκία μεταβαίνει σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με επιδίωξη την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. Όπως δήλωσε χθες Τρίτη, από τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >