AD

Αγνώριστη η Μπέλα Χαντίντ| Μεταμορφώθηκε σε φουτουριστικό ρομπότ -Φαλακρή, καλώδια έβγαιναν από το σώμα της

Αγνώριστη είναι η Μπέλα Χαντίντ στη νέα καμπάνια Marc Jacobs «Heaven» για το φθινόπωρο 2023, καθώς μεταμορφώθηκε σε ένα φουτουριστικό, φαλακρό ρομπότ.

 

 

Η 26χρονη σταρ της πασαρέλας, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε τη μάχη της με τη νόσο του lyme, εμφανίστηκε σε μια σειρά από φωτογραφίες εμπνευσμένες από την επιστημονική φαντασία, φορώντας μόνο εσώρουχα που έμοιαζαν με πανοπλία.

Σε άλλες φωτογραφίες το μοντέλο εικονίζεται εντελώς γυμνό, με ένα εξωγήινο πλοκάμι να φυτρώνει από τη σπονδυλική της στήλη.

H Μπέλα Χαντίντ με εσώρουχα που θυμίζουν πανοπλία

H Μπέλα Χαντίντ με εσώρουχα που θυμίζουν πανοπλία
Σε άλλα στιγμιότυπα της φουτουριστικής καμπάνιας ποζάρει δίπλα σε μία κούκλα και φιλάει ένα ρομπότ, ενώ σε μία ακόμη ακραία εικόνα βλέπουμε την Μπέλα Χαντίντ να φοράει ένα μεγάλο ασημένιο σκουλαρίκι με παραμάνα, με ασημένια πλοκάμια στο πρόσωπό της.

Τις φωτογραφίες αυτές τράβηξε ο Carlijn Jacobs και το styling έκανε η Danielle Emerson. Όσο για την καμπάνια, παρουσιάζει το νέο «Kiki Group», που περιγράφεται από το brand ως «μια ποικιλία από έτοιμα ρούχα και αξεσουάρ που χαρακτηρίζουν τους σχεδιαστικούς κώδικες της Kiki».

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια επανέκδοση της αγαπημένης τσάντας Cuffz Handbag του Y2K, η οποία λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2004.

Στη συλλογή συμμετέχουν η καλλιτέχνις Eri Wakiyama, ο σχεδιαστής Linz Shelton της Cuffz by Linz και ο καλλιτέχνης τατουάζ Keegan Dakkar.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >